Home » , » Πρωτομαγιά με σφοδρές συγκρούσεις μπάτσων - διαδηλωτών στο Παρίσι (Βίντεο) -"Δημοκρατική" Γαλλία: Μπάτσοι ξεμοναχιάζουν διαδηλωτή και τον σαπίζουν στο ξύλο (Βίντεο)

Πρωτομαγιά με σφοδρές συγκρούσεις μπάτσων - διαδηλωτών στο Παρίσι (Βίντεο) -"Δημοκρατική" Γαλλία: Μπάτσοι ξεμοναχιάζουν διαδηλωτή και τον σαπίζουν στο ξύλο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Μαΐου 2019 | 8:41 μ.μ.

Το τι ακριβώς εννοούσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν όταν έλεγε σε συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, της κυβέρνησής του, ότι η απάντηση μας σε αυτά τα "black blocs" θα είναι "εξαιρετικά σθεναρή", το βλέπουμε στα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο twitter.
(Ενα χαρακτηριστικό απ' αυτά το απαλλοτριώσαμε και το παραθέτουμε).

Η καταστολή που αντιμετώπισαν οι Γάλλοι διαδηλωτές που θέλησαν να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά, ήταν πολύ χειρότερη απ' αυτή που αντιμετώπισαν οι Τούρκοι και Κούρδοι σήμερα στην πλατεία Ταξίμ από τις δυνάμεις καταστολής του Ερντογάν!

Και εδώ δεν υπερβάλουμε καθόλου. Δεν είναι απλώς ότι οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε 9.016 ελέγχους και έκαναν 165 προσαγωγές. Ούτε ότι το κέντρο του Παρισιού σήμερα ήταν αστυνομοκρατούμενο από χιλιάδες ένστολους.

Οι εικόνες του παρακάτω βίντεο μας δείχνουν ότι για την Γαλλική κυβέρνηση υπάρχει ο "εχθρός λαός", που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεθόδους που χρησιμοποιούν δικτατορικά καθεστώτα. (Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δεκάδες τραυματισμένοι διαδηλωτές, ένας απ' αυτούς αρκετά σοβαρά).


"Δημοκρατική" Γαλλία: Μπάτσοι ξεμοναχιάζουν διαδηλωτή και τον σαπίζουν στο ξύλο

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger