Home » , » Χωρίς σχόλια

Χωρίς σχόλια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 | 3:31 μ.μ.


Οι δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αντιδιαχειριστικής αντιΕΕ αριστεράς, στο δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών δεν διαλέγουν ποιο κόμμα, ποια παράταξη, ποιόν εκπρόσωπο του μαύρου μετώπου των επιχειρηματικών συμφερόντων και του αντιλαϊκού διπολισμού θα στηρίξουν για να εφαρμόσει την πολιτική κοινωνικής λεηλασίας και σταθεροποίησης του ευρωμνημονιακού καθεστώτος.

Μαύρο, επομένως, σε όλους τους εκπροσώπους των επιχειρηματικών κύκλων, όλων των καθεστωτικών κομμάτων της ΝΔ/ακροδεξιάς και του ΣΥΡΙΖΑ, που η μόνη σχέση του με την αριστερά είναι να τη διασύρει.

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα χαιρετίζει όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες των τοπικών σχημάτων, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ευρύτερης αντικαπιταλιστικής αριστεράς που έδωσαν δραστήρια τη μάχη των εκλογών της 26 Μάη και καλεί να δώσουμε μαζί και τη μάχη των βουλευτικών εκλογών. Είναι μια μάχη που μας ετοιμάζει για τους σκληρούς αγώνες που έρχονται. Πρώτο βήμα είναι να στηρίξουμε τα σχήματα της Αριστεράς που περνάνε στον δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών απέναντι στην ανερχόμενη δεξιά. Να δείξουμε στην πράξη στον κόσμο του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν απέχουμε όταν δίνει μάχες.

Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα 

Και οι δυο παραπάνω συλλογικότητες ανήκουν στο μετωπικό σχήμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger