Home » , » Athens Voice: Καλλιεργεί την μισαλλοδοξία και τον εργαλειακό ρατσισμό.

Athens Voice: Καλλιεργεί την μισαλλοδοξία και τον εργαλειακό ρατσισμό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 | 9:17 μ.μ.

Από αναγνώστη μας και με αφορμή πρόσφατη ανάρτησή μας, λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο σχολιάζει όσα κατά καιρούς γράφτηκαν στην ATHENS VOICE.

Θα παραβλέψουμε όσα αναφέρει για το ποιον και την διαχρονική δημοσιογραφική παρουσία του εκδότη αυτής της διαδικτυακής παρουσίας Φώτη Γεωργελέ. (Δεν έχουμε τρόπο να διασταυρώσουμε όσα μας γράφει και δεν θέλουμε να παραθέσουμε γεγονότα που ίσως κάποια δεν ισχύουν).

Αρκούμαστε, λοιπόν, να υπογραμίσουμε ότι σε γενικές γραμμές μας βρίσκει σύμφωνους το άρθρο που ανάρτησε στο indymedia η Αναρχική ομάδα Αντικαπιταλιστικής Δράσης όταν ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Athens Voice.
Σύμφωνα με τους συντάκτες του κειμένου το έντυπο αυτό είναι «σκουπίδι» που κατασκευάζει «μια απολίτικη μάζα πειθήνιων κανίβαλων» και συμμετέχει στην καθεστωτική προπαγάνδα.

Είναι το μοναδικό ΜΜΕ, πλατιάς απεύθυνσης, μας γράφει ο επιστολογράφος μας, που καλλιεργεί την μισαλλοδοξία και τον  εργαλειακό ρατσισμό.
Σαν απόδειξη γι' αυτή του την διαπίστωση, μας παραθέτει κείμενο που υπογράφει η Σώτη Τριανταφύλλου, όπου γίνεται λόγος για το «χονδροειδές σφάλμα της πολυπολιτισμικότητας», την «πολεμόχαρη και φθονερή φύση του Ισλάμ» που είναι «ιδεολογία εκβαρβαρισμού», και για τον «μουσουλμανικό πληθυσμό [της Γαλλίας] που τρώει και πίνει με κρατικές παροχές».

 Επίσης επαναφέρει στην μνήμη μας κείμενο που υπέγραφε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος , στην "ΕτΣ" το οποίο είχε τίτλο  "H Athens Voice και το lifestyle των νεοναζί", ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η διαμάχη που είχε ξεσπάσει  μεταξύ της διεύθυνσης της Athens Voice και του  Σπύρου Δερβενιώτη.  (Απειλώντας τον γνωστό σκιτσογράφο με φυλακή ή με 1.000.000 ευρώ πρόστιμο).
Μάλιστα σ' αυτό το γεγονός είναι γνωστή η εμπλοκή «διανοούμενου» Θανάση Χειμωνά, οι απόψεις  του επίδοξου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνου πολιτισμού για ένα διάστημα αυτού του κόμματος, φιλοξενήθηκαν και προβλήθηκαν αρκούντως  από την Athens Voice.


Β.Κ: Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση να δημοσιεύουμε αυτούσια τα κείμενα που μας στέλνουν αναγνώστες/ιες μας. Με μια προϋπόθεση: Να είναι επώνυμα και να συνοδεύονται από ένα τηλέφωνο για επικοινωνία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger