Home » , , » Πόσο χαχόλους θεωρεί το τηλεοπτικό του κοινό ο Γ. Αυτιάς; - Με αφορμή την συνέντευξη που πήρε από τον Κ. Μητσοτάκη (Βίντεο)

Πόσο χαχόλους θεωρεί το τηλεοπτικό του κοινό ο Γ. Αυτιάς; - Με αφορμή την συνέντευξη που πήρε από τον Κ. Μητσοτάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 | 10:10 μ.μ.

Πιθανόν να είδατε την συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γιώργο Αυτιά, ίσως να διαβάσατε και τον τρόπο που την σχολίασαν οι χρήστες του διαδικτύου.
Είδαμε ευρηματικά σχόλια, τα οποία κατά κύριο λόγο απευθύνονται με σκωπτικό τρόπο στο πρόσωπο του υπαλλήλου του Αλαφούζου, μας θύμισαν προηγούμενες δηλώσεις του Αυτιά τότε που ο αρχηγός της Ν.Δ τον έκοβε από το ευρωψηφοδέλτιο της παράταξης του και τον γλοιώδη τρόπο απέναντι στον Μητσοτάκη που είχε τώρα αναφερόμενος σ' αυτό το γεγονός.

Εκεί όμως που αρχικά γελάσαμε αμήχανα, μετά προβληματιστήκαμε για την ψυχολογική συγκρότηση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου και τέλος μας δημιουργήθηκε μια απορία την οποία θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας, ήταν όταν χρήστης του twitter "ξέθαψε", ένα περασμένο βίντεο από την τηλεοπτική εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα".

Είναι στην κυριολεξία απίστευτο και εμείς δεν βρίσκουμε λέξεις να το σχολιάσουμε. Παρουσιάζεται ο Γ. Αυτιάς να παίρνει συνέντευξη από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Τίποτε το ιδιαίτερο θα έλεγε κάποιος. Οπως όμως αποκάλυψε η σατιρική εκπομπή μετά την πρώτη μετάδοση, τις επόμενες μέρες, ο Αυτιάς δεν επαναλαμβάνει απλώς το ίδιο βίντεο, αλλά παρουσιάζεται ... να συζητά μαζί του! Δηλαδή ο δημοσιογράφος έχοντας το πιο φυσιολογικό ύφος ... ανοίγει διάλογο με τον ... ανύπαρκτο Ψωμιάδη.

Και αναρωτιόμαστε. Αν αυτό συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, ο παρουσιαστής αυτής της εκπομπής θα μπορούσε να σταθεί δευτερόλεπτο την δημοσιογραφική πιάτσα;

Κι αν αυτό που σας αναφέρουμε σας φαίνεται απίστευτο, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger