Home » , » Μεταξύ δοσίλογων.

Μεταξύ δοσίλογων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 | 8:12 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Ο ένας υποτακτικός αναγνωρίζει τον άλλο. Είχαμε μιλήσει για το τρισάθλιο τσιράκι των Αμερικάνων στη Βενεζουέλα
Τον αδίστακτο που ενώ απέτυχε το πραξικόπημα για να καταλάβουν οι Πολυεθνικές την εξουσία, καλούσε τις ΗΠΑ να επέμβουν στρατιωτικά στη χώρα του!
Είναι μεγάλο λάθος του Μαδούρο, που αφήνει τέτοιο σκουλήκι και δεν το κάνει δόλωμα για τα ψάρια. Έστω κι αν τον προστατεύουν οι ΗΠΑ, έστω κι αν απειλούν. Ούτως ή άλλως αφορμή θα βρουν να εισβάλουν. 

Ο Μητσοτάκης αναγνώρισε ως Πρόεδρο της Βενεζουέλας το κάθαρμα Γκουαϊδό, έναν τύπο που αυτοανακηρύχθηκε Πρόεδρος χωρίς εκλογές, που δεν εκπροσωπεί κόσμο, αλλά Πολυεθνικές εταιρίες.
Δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Ο Μητσοτάκης άλλωστε ετοιμάζει τη δικιά του Χούντα. Φαίνεται τι σκοπούς έχει, αφού ο ίδιος έκανε την ΕΥΠ προσωπικό του τσιφλίκι, ώστε να ελέγχει άμεσα τις βρομοδουλειές. Προβοκάτσιες, ρουφιανιές κλπ.

Το δουλάκι των ΗΠΑ και της Γερμανίας κάνει ότι του πουν, ακόμα κι αν αυτό είναι ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδας.
Η Βενεζουέλα είναι μια χώρα που ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, μαζί της. Μέχρι τώρα. Που για χάρη των Αμερικάνων Ιμπεριαλιστών δεν αναγνωρίζουμε τον Πρόεδρο ο οποίος βγήκε με εκλογές, αλλά ένα μαλάκα! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Οι νεοφιλελέ κανίβαλοι είναι παντού ίδιοι. Ρατσιστές, αδίστακτοι, σαδιστές εγκληματίες. Τιποτένιοι που δεν διστάζουν να βάλουν σε κίνδυνο τη χώρα τους, προκειμένου να αρπάξουν την εξουσία προς όφελος μαφιόζων.

Είναι μεγάλο λάθος μιας χώρας όπως η δική μας να μπλέκεται στα εσωτερικά μιας άλλης. Δεν είναι μόνο ηθικό το θέμα. Είναι κυρίως πρακτικό. Μπορούσαμε να πούμε διπλωματικά πως είμαστε με όποιον επιλέξει ο λαός της Βενεζουέλας.
Γιατί, τι έγινε που αναγνώρισε ο Μητσοτάκης τον προδότη πραξικοπηματία; Απολύτως τίποτε! Είτε κλάσει γάιδαρος στην Ελλάδα, είτε μιλήσει ο Κούλης, είναι ένα και το αυτό για τον κόσμο στη Βενεζουέλα. 
Πρόκειται να κάνουμε επέμβαση; Όχι εμείς. Και να θέλει ο Μητσοτάκης, δεν μπορεί.

Ο λόγος που έγινε η αναγνώριση του αυτοανακηρυσσόμενου και αυτοϊκανοποιούμενου "προέδρου" ήταν για να ευχαριστηθούν οι κομπλεξικοί νεοδημοκράτες. Που νομίζουν βλακωδώς πως έτσι πλήττεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε οτιδήποτε πρόσταξε το ΝΑΤΟ. Αλλά η βλακεία δεν εξηγείται, ούτε έχει όρια.

Επαναλαμβάνουμε πως μια επέμβαση στη Βενεζουέλα θα φέρει σε άμεση αντιπαράθεση το ΝΑΤΟ με τη Ρωσία και την Κίνα. Επιπλέον, κι αν ακόμα πετύχει το σχέδιο των ΗΠΑ να βάλουν στο χέρι όλα τα αποθέματα πετρελαίου, εμείς μόνο χασούρα θα έχουμε. Μονοπώλια σημαίνει τιμές στο Θεό. Την Ελλάδα δεν τη συμφέρει Αμερικανική επέμβαση, όπως και να το δούμε.


Αλλά ο Μητσοτάκης και οι δήθεν πατριώτες, στην ουσία πατριδοκάπηλοι, την Ελλάδα την έχουν χεσμένη. Κοιτάνε να βολευτούν, να αρπάξουν και να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα τους με γελοία ψέματα του τύπου "φταίει ο καιρός", ή "δεν έχουμε νούμερα". Καλέ τι δεν έχετε νούμερα;

Γεμάτη νούμερα είναι η νέα κυβέρνηση. Όλα μηδενικά. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger