Home » , » Βγήκαν τα "μαχαίρια" μεταξύ μελών της δικαστικής κάστας

Βγήκαν τα "μαχαίρια" μεταξύ μελών της δικαστικής κάστας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 | 9:11 μ.μ.

Υπέροχες στιγμές θα ζήσουμε μετά των "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κλικών που υπάρχουν στην εξουσιαστική δικαστική κάστα.

Προφανώς θυμάστε την σφοδρή αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, όταν η απελθούσα κυβέρνηση προσπάθησε σε προεκλογική περίοδο να αλλάξει την ηγεσία της "δικαιοσύνης" τους.

Σήμερα το πρωί όμως, ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν υπέγραψε το σχετικό προεδρικό διάταγμα, και έτσι η Ν.Δ μπορεί να επιλέξει τους εκλεκτούς της δικαστές στην ηγεσία του σώματος.
Οπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε και η σχετική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία κάνει λόγο για «απόπειρα κυβερνητικής χειραγώγησης της Δικαιοσύνης», αφού τώρα Πρόεδρος και Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη, έρχεται ένα τουιτάρισμα του Κώστα Βαξαβάνη, που δείχνει ότι τα "μαχαίρια" δικαστών που πρόσκεινται σε Ν.Δ., και ΣΥΡΙΖΑ, έχουν βγει απ' τα θηκάρια τους και πιθανόν θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές.

Υ.Γ: Θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ αφελής και να πιστέψει ότι υπήρχε σχετική δικαστική έρευνα και την αγνοούσε ο εκδότης του Documento και συνεπώς ήταν τυχαία η στιγμή που έκανε αυτή την διαδικτυακή του τοποθέτηση. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιουλίου 2019 στις 6:50 π.μ.

Με μια δικαιοσυνη που κονταροχτυπιεται κι εχει σκοπο να χτυπηθει
μεχρις εσχατων που να βρει ο φτωχος λαος το δικιο του

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger