Home » , » Πάκης και ξερό ψωμί!

Πάκης και ξερό ψωμί!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 | 11:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Πολιτικό παιχνίδι" η μη υπογραφή από τον Παυλόπουλο των ΠΔ για τη Δικαιοσύνη.
"Η νομική υπηρεσία της Προεδρίας της Δημοκρατίας επέστρεψε ανυπόγραφα σήμερα στην κυβέρνηση τα δύο σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων, τα οποία αφορούσαν την επιλογή του Προέδρου και του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Για «απόπειρα κυβερνητικής χειραγώγησης της Δικαιοσύνης» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ"...

Η ηδονή που νιώθω είναι απερίγραπτη. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως ο Πάκης θα μου δημιουργούσε τέτοιο νταβαντούρι στη λίμπιντο! Καλά σας έκανε! Πολύ καλά!

Θυμάστε τι έγραφα, όταν τον ψηφίσατε; Όταν τον επιλέγατε ως δήθεν υπερκομματικό; "Θα σας τη φέρει, μόλις σας βρει μπόσικους". Καλά να πάθετε! Πάκη δεν θέλατε; Φάτε Πάκη τώρα.
Και να τον ξαναψηφίσετε, αν θέλετε μονοψήφιο. 

Όταν είχατε την εξουσία, υπέγραφε μια χαρά. Τώρα την εξουσία την έχει ο Μητσοτάκης. Γιατί να σας κάνει το χατίρι; Hello! Νεοδημοκράτης!
Δεν θα κάνω συζήτηση, αν ο αυτά που θέλατε, είναι καλά ή όχι. Προφανώς είναι αντίθετα με τα συμφέροντα της ΝΔ, ενώ εξυπηρετούν το ΣΥΡΙΖΑ.
Θα μιλήσω μόνο για τον Πάκη, τον παίδαρο, που αυτή τη στιγμή τον βλέπω και θέλω να τον πηδήξω! Πάντα ήθελα, κι όχι μονάχα αυτόν, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. 

Ο Πάκης λοιπόν είναι πρακτικός. Και πάντα κυβέρνηση. Να μη έχανες την καρέκλα, Αλέξη μου, να υπέγραφε ότι ήθελες. Όμως την κουτάλα τώρα την έχει άλλος. Και το ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε να τον χέσει! Έτσι μπράβο μανάρι μου! Με φτιάχνεις κούκλε μου!

Την τσαντίλα που πήρα όταν βγάλατε τον Παυλόπουλο Πρόεδρο, δεν την ξέχασα. Ήξερα και το είπα: Θα κάνετε ακριβώς τα ίδια με τη ΝΔ. Ο Παυλόπουλος ψήφισε Μνημόνιο. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Ούτε ξέχασα αυτά που έγιναν όσο ήταν υπουργός της ΝΔ. Ρουσφέτια, δολοφονία Γρηγορόπουλου κλπ.

Τι περιμένατε; Τι σκεφτόσασταν τότε; Γιατί απορείτε τώρα, γιατί νευριάζετε; Να τον ξαναψηφίσετε, να μη φύγει ποτέ ο Μητσοτάκης, μαλάκες ρεφορμιστές. Νομίζετε πως αλλάζουν οι δεξιοί, τρομάρα σας!

Μόνο αν πάψει κάποιος να είναι δεξιός, αλλάζει. Κι ο Πάκης δεν έπαψε ποτέ να είναι κομματόσκυλο. Πίσω από το μετριοπαθές προσωπείο είναι το ίδιο αδίστακτος και παρτάκιας όπως όλοι.

Καλά σας έκανε ακόμα μια φορά. Γιατί βρήκε και τα έκανε. Του το επιτρέψατε. 
Τι θα πείτε τώρα; Ότι "μας πούλησε αυτός που συνεργαστήκαμε αρμονικότατα όλα αυτά τα χρόνια"; Αυτές οι επιλογές σας έφαγαν. Άμα πια...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιουλίου 2019 στις 6:16 π.μ.

Ο λυκος την τριχα αλλαζει ποτε ομως το χουι(συνηθεια) Αυτο εκανε
κι κι ο Πακης Φυλαγε οπως ο λυκος στη μονια του (κρυψωνα του)και
μολις βρηκε ευκαιρια βγηκε και σας κατασπαραξε Και καλα σας εκανε
Και τον επομενο προεδρο που δεν θα ειναι τιποτα καλυτερο τεφαρικι
θα το ψηφισεται χαριν ευταξιας και απο σεβασμο στο θεσμο Ουστ απ εδω

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger