Home » » Δικαστικοί μπελάδες για τον Α.Κούγια

Δικαστικοί μπελάδες για τον Α.Κούγια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 | 12:11 π.μ.

Απ' την μια μόνο στο φραμπαλά μπορείς να πάρεις την αντιπαράθεση -η οποία θα εξελιχθεί και στις δικαστικές αίθουσες- μεταξύ Α. Κούγια και Ν. Χατζηνικολάου
.
 Απ' την άλλη όμως μια σχετική δικαστική απόφαση μπορεί να αποτελέσει νομικό τετελεσμένο.  
Κι αν επανερχόμαστε είναι για το γεγονός ότι αποκτάει ιδιαίτερη σημασία η δικαστική απόφαση που θα εκδοθεί μετά την έγκληση του Παναγιώτη Δημητρά σε βάρος του Α. Κούγια.
Ο εκπρόσωπος απ' το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" κατέθεσε μήνυση με αφορμή τα όσα είπε ο δικηγόρος στην τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου.

Θα βρεθεί, λοιπόν στο σκαμνί του δικαστηρίου -προφανώς αν γίνει δεκτή η μήνυση-  ο Κούγιας κατηγορούμενος για «ακραία, πρωτίστως αντιτσιγγανική αλλά και ρατσιστική κατά των μεταναστών, ομοερωτοφοβική/τρανσφοβική, και γενικότερα υποτιμητική και προσβλητική ρητορική». 

Στην μήνυση περιλαμβάνεται απομαγνητοφωνημένος όλος ο διάλογος μεταξύ του Αλέξη Κούγια, του Νίκου Χατζηνικολάου και των υπόλοιπων καλεσμένων της εκπομπής και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη που θα υπάρξει στην πορεία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιουλίου 2019 στις 6:35 π.μ.

Ο κουγιαςς ειναι μια ακραια μορφη αλητοειδους ναζι και σαν τετοιος εδω και καιρο επρεπε να εχει αποπεμφθει απο το δικηγορικο συλλογο και να του εχει
αφαιρεθει το δικαιωμα της ασκησης δικηγοριας Φαινεται ομως ομως οτι εχει δυνα
τες προσβασεις στο χωρο της δικαιοσυνης γι αυτο παραμενει ανεγγιχτος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger