Home » , » Μια ακόμα ξεφτίλα χάρη στην Ελληνική Μπατσοκρατία

Μια ακόμα ξεφτίλα χάρη στην Ελληνική Μπατσοκρατία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 | 1:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια ακόμα ξεφτίλα χάρη στην Ελληνική Μπατσοκρατία.
Μπάτσος ξυλοκόπησε τουρίστα. Για κακή του τύχη έγραψαν σε video το έργο του. Και μάλιστα γιος διάσημου, οπότε δεν τους έπαιρνε να θάψουν το θέμα.
Να βγουν κι από πάνω, όπως ο Στουρνάρας, που δήθεν παραβιάστηκαν τα προσωπικά του δεδομένα.

Αφού δεν μπόρεσαν να κουκουλώσουν τον ξυλοδαρμό, προσπάθησαν να τον δικαιολογήσουν! Για την ακρίβεια προσπάθησαν να πουν πως μας γελούν τα ίδια μας τα μάτια. Πως ο μπάτσος, που έδερνε τον πεσμένο τουρίστα, δήθεν φοβήθηκε για τη ζωή του! Πως πήγε να κατευνάσει τα πνεύματα κι έριξε ξύλο με το τουλούμι. 

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Γιατί χειρότερο κι από τον άγριο ξυλοδαρμό είναι η προσπάθεια δικαιολόγησης του. Η νοοτροπία πως οι μπάτσοι είναι το κράτος και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Η παλιά νοοτροπία του ενωμοτάρχη και της απόλυτης εξουσίας του.
Λοιπόν αισθανόμαστε τώρα ασφαλέστεροι με τόσους μπάτσους γύρω μας;

Μόλις πριν λίγες μέρες ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς όταν συνέλαβαν μια αφροαμερικανίδα, γιατί ήταν αφροαμερικανίδα, με πρόσχημα το φουστάνι που φορούσε. Το οποίο δεν ήταν καθόλου προκλητικό, αλλά οι χρυσαλήτες με στολή δεν θέλουν ξένους. Ακόμα κι αν είναι τουρίστες. Θέλουν όλοι οι Έλληνες να είναι στα σπίτια τους με τις πόρτες ανοικτές, ώστε να μην δυσκολεύονται να μπουκάρουν και οι ξένοι στις χώρες τους. Ειδικά όσοι έχουν σκούρα επιδερμίδα.

Τρις χειρότεροι από τους μπάτσους είναι οι δήθεν δημοσιογράφοι, οι κατ' επάγγελμα ψεύτες, οι παπαγάλοι προπαγανδιστές. Βαδίζουμε ολοταχώς προς τα πίσω. Λένε ότι ψέμα τους κατέβει, δικαιολογούν κάθε κουταμάρα, φιλάνε τον πισινό της εξουσίας.

Είπαμε, γυρνάμε σε σκοτεινές εποχές. Αντί να διορθώσουν τα κακώς κείμενα τα κάνουν χειρότερα. Και πανηγυρίζουν γι αυτό! Να δείξουν στο σποτ του ΕΟΤ τις πισίνες που πέθαναν τα τρία κοριτσάκια, τη Χαλκιδική, που πέθαναν αβοήθητοι επτά συνάνθρωποι μας, την κακοτεχνία που καταπλάκωσε σήμερα ένα νέο παιδί. Να δείξουν τις άδικες συλλήψεις, τους ξυλοδαρμούς, την παντελή έλλειψη υποδομής. Το ότι πληρώνουμε τη μερίδα λες κι είναι χρυσή. 

"Είναι πάρα πολλές πισίνες εδώ και πολλές νεροτσουλήθρες αλλά δεν υπάρχει κανένας ναυαγοσώστης. Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να έρθει να βοηθήσει κάποιος και 40 λεπτά για να εκκενώσουν τον χώρο. Άκουσα ότι ο διευθυντής του ξενοδοχείου αφήστε τους υπαλλήλους να ασχοληθούν με την κατάσταση. Μου είπαν ότι έφυγε τρέχοντας και οι άνθρωποι τον έβλεπαν" είπε ο πατέρας της μικρής Ναάμ που πνίγηκε αβοήθητη. 

Πράγματι δεν έχουμε ναυαγοσώστες, ή γιατρούς, μπάτσους όμως έχουμε! Και παπάδες μην πάμε αδιάβαστοι. 
Μπορεί να πεθαίνουμε, αλλά κοιμόμαστε με τα παράθυρα ανοικτά. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger