Home » , » Δολοφόνοι φασίστες κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Δολοφόνοι φασίστες κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 | 2:03 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175

"Συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς, 32χρονος, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δημοσίευσε κείμενο προκαλώντας φόβο κατά ομάδας ατόμων, με την απειλή τέλεσης εγκλήματος.
O συλληφθείς σε ανάρτηση σχετική με έγκλημα που διέπραξε 43χρονος προχτές στην Χρυσούπολη Καβάλας, σκοτώνοντας μητέρα και γιο, σχολίασε επικροτώντας την πράξη του δράστη και λέγοντας ότι και ο ίδιος θα σκοτώσει τους γείτονές του που είναι αλλοδαποί. 
Κατόπιν καταγγελίας κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον εντόπισαν σε περιοχή του Κιλκίς και τον συνέλαβαν χτες το πρωί". 
Τα παραπάνω διαβάσουμε σε είδηση που κυκλοφορεί πανομοιότυπη σε όλα τα ενημερωτικά ΜΜΕ

Δολοφόνοι φασίστες κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Σαν αυτόν τον μαλάκα. Που πρώτον χειροκρότησε ένα έγκλημα και δεύτερο ήθελε να κάνει ένα άλλο. Να σκοτώσει τους γείτονες του "γιατί είναι αλλοδαποί".

Μαλάκες πάντα θα υπάρχουν. Όμως το ζήτημα είναι πως τα πουλημένα ΜΜΕ δικαιολογούν ρατσιστικά εγκλήματα. Τα σιγοντάρουν. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους φονιάδες και να τους βγάλουν αθώες περιστερές. Προσπαθούν να σπιλώσουν τα θύματα. Κυρίως κατηγορούν με τα άθλια ψέματα τους άδικα όλους τους μετανάστες.

Οι τύποι αυτοί έχουν ξεσαλώσει. Ευτυχώς ενδιαφέρθηκαν κάποιοι και τον κατήγγειλαν. Αλλιώς θα είχαμε ένα ακόμα στυγερό έγκλημα που θα απασχολούσε τα υποκριτικά ΜΜΕ. Που θα έκαναν ρεπορτάζ για τους γείτονες που θα "έπεφταν από τα σύννεφα" καθώς ο "ήσυχος" φασίστας "δεν είχε δώσει δικαιώματα" κλπ - κλπ. Που θα αναμασούσαν τις γελοίες δικαιολογίες του δολοφόνου.

Τι έγινε με τους άνανδρους φονιάδες του Ζακ Κωστόπουλου; Τον σκότωσαν στο ξύλο μπροστά στα μάτια μας. Με το κτήνος που σκότωσε τη δεκατριάχρονη Γιαννούλα; Τα ρατσιστικά - ομοφοβικά εγκλήματα έχουν αιτίες. Όταν το περιβάλλον το επιτρέπει, τα ακροδεξιά τέρατα αποθρασύνονται.
Τι λέει ο υπουργός προστασίας του πλούσιου πολίτη για τους δεξιούς τραμπούκους που αλωνίζουν; Υπάρχει και αυτή η εγκληματικότητα, που μάλιστα είναι σε έξαρση επί των ημερών του. Φασιστοειδή απειλούν και επιτίθενται.

Πρέπει να γίνει σαφές, πως δεν θα δεχτούμε πογκρόμ. Ούτε είμαστε βλάκες περικεφαλαία, όπως οι νεοδημοκράτες, που χάφτουν ότι κουτόχορτο τους ταΐζουν τα κανάλια. Το λιγότερο που περιμένουμε είναι να μην αφήσουν κάποιον με τέτοια δολοφονικά ένστικτα ελεύθερο. Αν δεν μπορούν να συμμαζέψουν τους τραμπούκους τους, μπορεί κάλλιστα ο αγανακτισμένος κόσμος.

Θετικό που τα παλιοτόμαρα, οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, δεν βρομίζουν πλέον τα έδρανα του Κοινοβουλίου. Δυστυχώς η ΝΔ είναι μια σοβαρή Χρυσή Αυγή, που βάζει τους μετανάστες στο στόχαστρο. Που περιθάλπει με στοργή τους φονιάδες φασίστες.

Επαναλαμβάνουμε, τσακίστε το φασισμό, όπου τον συναντάτε. Σώζετε ζωές. Στο μεταξύ ακούω γαργάρες από τα αστυνομικά ρεπορτάζ των ιδιωτικών ΜΜΕ και της γαλάζιας ΕΡΤ ή κάνω λάθος; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger