Home » , » Κλείνουν σχολεία, αλλά δημιουργούν θέσεις αργομισθίας για ακριβοπληρωμένους "συμβούλους"

Κλείνουν σχολεία, αλλά δημιουργούν θέσεις αργομισθίας για ακριβοπληρωμένους "συμβούλους"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 | 10:50 μ.μ.

Οπως θα έχετε αντιληφθεί όλοι/ες, από τότε που ανέλαβε κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, η "κανονικότητα" επελαύνει σε τέτοιο καταιγιστικό βαθμό, που πραγματικά δεν προλαβαίνουμε να την σχολιάσουμε έστω και τηλεγραφικά.

Δεν υπάρχει τομέας της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής που να έχει μείνει αλώβητος -και είμαστε ακόμα στα προεόρτια- από την επέλαση του νεοδημοκρατικού οδοστρωτήρα που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Φυσικά ούτε η δημόσια Παιδεία θα μπορούσε να μείνει ανέπαφη.
Οπως, λοιπόν, διαβάζουμε τώρα σε εκπαιδευτική ιστοσελίδα, με απόφαση του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρου Κόπτση, για το σχολικό έτος 2019-2020, δεν θα λειτουργήσουν 31 Δημοτικά Σχολεία και 69 Νηπιαγωγεία στην περιοχή της δικαιοδοσίας του.
(Το φύλο της εφημερίδας της κυβέρνησης όπου δημοσιεύεται αυτή η απόφαση, δεν μας πληροφορεί τι θα απογίνουν τα παιδάκια που μέχρι τώρα βρισκόταν σ' αυτά τα εκπαιδευτικά κτίρια).

Υ.Γ: Για να μην είμαστε άδικοι όμως θα πρέπει να συμπληρώσουμε ότι μπορεί η κυβέρνηση να κλείνει σχολεία, δημιουργεί όμως θέσεις ακριβοπληρωμένες θέσεις αργομισθίας με την πρόσληψη συμβούλων για "κάθε νόσο και κάθε ..." 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger