Home » , , » Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης και ένα εύκολο κουίζ

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης και ένα εύκολο κουίζ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 | 10:09 μ.μ.

Αναγνώστρια μας στέλνει βίντεο -το παραθέσουμε- στο οποίο ακούγεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης να λέει σε τηλεοπτική εκπομπή: "Με ενδιαφέρει περισσότερο το Ελληνικό από τον Αμαζόνιο. Γιατί από το Ελληνικό κρίνεται το μέλλον των παιδιών μου", και μας ζητάει να το σχολιάσουμε.

Δεν θεωρούμε σκόπιμο να το κάνουμε εμείς αυτό. Ας αφήσουμε να επιδοθούν κάποιοι άλλοι από το σινάφι του. Αρχικά παρακολουθήστε ένα "μπουμπούκι" -άλλου παπά ευαγγέλιο, ο νταλγκάς που βαράει αυτό- απ' το δημοσιογραφικό σινάφι του, τον Στέφανο Χίο, να χαρακτηρίζει "Εφιάλτη, εκβιαστή, κερατά….", τον Γ. Παπαγιάννη

Μετά διαβάστε ένα κείμενο του Κώστα Βαξεβάνη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Hot Doc" σύμφωνα με ο οποίο ο Παπαγιάννης παίζει τον ρόλο του πληρωμένου πιστολιού απέναντι σε επώνυμους και επιχειρηματίες" χρησιμοποιώντας τους ιστότοπους που κατά καιρούς είχε φτιάξει.

Να θυμίσουμε επίσης ότι στις 12 Μάρτη του 2013 η φυλλάδα «Espresso» -τρέχα γύρευε τι ανταγωνισμοί υπάρχουν μεταξύ δημοσιοκάφρων-  δημοσιεύει ένα κείμενο που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει γύρω από τον εκβιαστή του Διαδικτύου και μπλόγκερ των υπονόμων Γιάννη Παπαγιάννη. Σήμερα η "Espresso" δημοσιεύει τις φωτογραφίες της βίλας του Παπαγιάννη στην Πεντέλη, την οποία ολοκλήρωσε τους τελευταίους μήνες προκειμένου να στεγάσει την ευτυχία του -σε βάρος, εννοείται, της κοινωνίας- ο "μαχαραγιάς" των διαδικτυακών εκβιασμών και αρχηγός της λούμπεν παραδημοσιογραφίας! … Αν λοιπόν ο Παπαγιάννης έχει τσίπα, αντί να κρύβεται πίσω από τα φουστάνια του Fimotro, να μας πει πόσα λεφτά του κόστισε το παλάτι κι εμείς του υποσχόμαστε ότι στη δίκη θα πάμε μάρτυρες υπεράσπισης με το ελαφρυντικό της μειωμένης αντίληψης, αφού μόνο ένας κουτός μπορεί να λοιδορεί και να εκβιάζει όλη την Ελλάδα και να πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει μια σούπερ βίλα χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι αυτός ο κοινός εκβιαστής κι εκτελεστής συμβολαίων είχε βγάλει τόσα λεφτά, που αγόρασε και το διπλανό οικόπεδο, προφανώς γιατί λόγω της μεγαλομανίας του θέλει να μετατρέψει τη βίλα σε μαυσωλείο της ανηθικότητας».

Κι αφού φροντίσαμε για να την ενημέρωσή σας να σας βάλουμε ένα κουίζ, που το θεωρούμε εύκολο. Ποιον «φωτογραφίζει» ένα παλιό δημοσίευμα του «Βήματος» -το υπογράφει η Λώρα Κεζά και έχει δημοσιευτεί τον Ιούλη του 2010- το οποίο κάνει λόγο για άτομο που έχει δικό του διαδικτυακό στέκι και το οποίο, άτομο, διαθέτει: «ταλέντο στα φαντασιοκοπήματα και στις άνανδρες επιθέσεις». Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα που κάνει λόγο ότι «Ο χολερικός μπλόγκερ είναι γνωστός εκβιαστής, που θα γίνει μελίρρυτος με λίγα χιλιαρικάκια …  Ο συγκεκριμένος μπλόγκερ είναι ένα κατακάθι της ενημέρωσης και οι ομόλογοί του βρίσκονται σε ρυπαρά έντυπα και βρωμοκάναλα». 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Αυγούστου 2019 στις 2:44 μ.μ.

Ο Αϊνστάιν είχε πει πως: "Όταν εξαφανιστούν οι μέλισσες θα εξαφανιστεί και η ανθρωπότητα".
Μερικοί πιο "έξυπνοι" από τον Αϊνστάιν βγήκαν και είπαν πως θα ακριβύνει το μέλι!
Αν χαθεί ο Αμαζόνιος και "σωθεί" πουληθεί το Ελληνικό κλαίγε τα παιδιά σου ιδιοφυή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger