Home » , , » "Πεδίον δόξης λαμπρόν" για τις "ευαισθησίες" των "νοικοκυραίων"

"Πεδίον δόξης λαμπρόν" για τις "ευαισθησίες" των "νοικοκυραίων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 | 12:41 μ.μ.

Χτες έγινε μια πορεία φοιτητών και εκπαιδευτικών στην Αθήνα. Αφηνιασμένοι ΜΑΤατζήδες της επιτέθηκαν και μακέλεψαν κόσμο. Ποιο σοβαρά τραυματίστηκε ένα μέλος της νεολαίας του ΜΕΡΑ25 το οποίο δέχτηκε στο κεφάλι μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και αιμορραγώντας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ μας λέει ότι "Ιδιώτης διακομίστηκε στο Κ.Α.Τ., όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και διερευνώνται οι συνθήκες του τραυματισμού του". (Τώρα πιάσαμε τα λεφτά μας. Παρόμοια χειροβομβίδα δέχτηκε και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος και μετά από 8 χρόνια ακόμα η ΓΑΔΑ ερευνά ποιοι είναι οι εγκληματίες μπάτσοι που άφησαν ανάπηρο ένα νέο άνθρωπο).
Ελάχιστες οι αναφορές των ΜΜΕ για το θέμα, το οποίο εξαφανίστηκε από την δημοσιότητα σε λίγες ώρες.

Κάντε τώρα μια σύγκριση. Το ΚΚΕ/ΠΑΜΕ έκανε μια συγκέντρωση και στην συνέχεια πορεία ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα. Μάλιστα μας έκανε πολύ καλή εντύπωση όταν αντικρίσαμε κάποια άτομα της περιφρούρησης να φέρουν κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες, μαζί τα γνωστά παλούκια με τις σημαίες. Η συγκέντρωση δέχεται απρόκλητη επίθεση από διμοιρία των ΜΑΤ και ένας διαδηλωτής με μια θεαματική ομολογουμένως κλοτσιά, "εξουδετερώνει" έναν ΜΑΤατζή ο οποίο με το γκλοπ του σκόπευε να χτυπήσει διαδηλωτές.

Ε. μετά απ' αυτό το γεγονός έγινε ένας μικρός χαμός. Φασίστες "επικήρυξαν" τον διαδηλωτή και πρόσφεραν 2.000 ευρώ σε όποιο ρουφιάνο αποκαλύψει το όνομα του (το έκανε στην συνέχεια ο Μπογδάνος), σεργιάνι βγήκε όλος ο δημοκαφρικός εσμός που ζητούσε από το ΚΚΕ να καταδικάσει την ενέργεια του μέλους του. (Φυσικά δεν έγινε κάτι τέτοιο).

Για μέρες την χολή τους έριχναν στο ΚΚΕ τα φερέφωνα του συστήματος με συντονιστή του χαβά τα ΜΜΕ του Μαρινάκη.

Αφού σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα πιστεύω μας η λαϊκή αντιβία πρέπει να είναι ένα από τα πολιτικά καθήκοντα μας, θα ολοκληρώσουμε με μια ρητορική ερώτηση: Ολοι αυτοί που έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο για να εντοπιστεί ο διαδηλωτής του ΚΚΕ, θα κάνουν το ίδιο για να γνωστοποιηθούν τα ονόματα των μπάτσων που προχώρησαν σε εν δυνάμει δολοφονικές πρακτικές στην χθεσινή εκπαιδευτική κινητοποίηση;  😜
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger