Home » , » Δειλοί δολοφόνοι.

Δειλοί δολοφόνοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 | 5:16 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι φονιάδες και οι πλιατσικολόγοι του Σουλτάνου κάνουν απίστευτες αγριότητες. Γυναίκες, παιδιά, αιχμάλωτοι σκοτώνονται πολλές φορές με βασανιστικό τρόπο, ενώ ακόμα και τα πτώματα τους κακοποιούνται. Πρόκειται για τα κτήνη του ISIS, που παίρνουν τη ρεβάνς από τους Κούρδους.

Το αιμοσταγές κάθαρμα, που λέγεται Ερντογάν, θα έπρεπε να καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονία. Αντί γι αυτό Αμερικανοί, Ρώσοι και Ευρωπαίοι κάνουν τα στραβά μάτια στα ειδεχθή εγκλήματα των βασιβουζούκων.
Πριν οι φασίστες πολεμούσαν κάτω από τη σημαία του ISIS, σήμερα πολεμούν κάτω από την Τουρκική σημαία.

Κάποια μονάδα τους εισήλθε σε δρόμο στρατηγικής σημασίας, κι αφού έκοψε την κυκλοφορία άρχισε να εκτελεί αμάχους. Πριν οι Κούρδοι τους διώξουν και εξολοθρευόσουν πολλά από αυτά τα κτήνη, κατόρθωσαν να εκτελέσουν τη Hevrin Khalaf, γενική γραμματέα του κόμματος «Μελλοντική Συρία» δείχνοντας τις πραγματικές προθέσεις των εισβολέων.
Τη έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και την εκτέλεσαν ενώ ήταν άοπλη.

Τα καθάρματα εκτέλεσαν επίσης και πολλούς άλλους αμάχους που βρέθηκαν στο δρόμο. Ο δρόμος αυτός, που ονομάζεται Μ4, βρίσκεται στη Βόρειο Συρία την οποία διασχίζει ολόκληρη. Είναι από τους πιο σημαντικούς και μεγάλης κυκλοφορίας. Οι Κούρδοι βέβαια τιμώρησαν τους φονιάδες, όμως οι Τούρκοι στρατηγοί, που διέταξαν αυτή την πράξη κατά αμάχων, είναι εγκληματίες πολέμου.

Οργή όμως προκαλεί και ο ανισσόροπος Πρόεδρος των ΗΠΑ. "Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές"; Τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, όταν άκουσαν, πως θα τιμωρήσει την Τουρκία, αν τις υπερβεί.
"Να μην σκοτωθούν πολλοί άνθρωποι"! Τράβα γαμήσου Τραμπ. Τι εννοεί πολλοί; Όσοι σκοτώθηκαν ως τώρα είναι δηλαδή "λίγοι";

Οι αγριότητες των ισλαμοφασιστών δεν τρομοκρατούν τους Κούρδους. Ούτε τα ψέματα, ούτε καν η προδοσία των δήθεν φίλων πρόκειται να κάμψουν το ηθικό τους.
Οι δειλοί φονιάδες θα αντιμετωπίσουν χιλιάδες άλλες γυναίκες οπλισμένες αυτή τη φορά. Και θα νικηθούν πάλι, όπως νικήθηκαν.
Χιλιάδες άντρες και γυναίκες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με κάθε τρόπο για να μείνουν Ελεύθεροι. Ο αγώνας τους δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανένα.

Θυμίζει τη δική μας Επανάσταση. Υπάρχουν πολλά κοινά. Οι αγριότητες των Τούρκων, η άνιση μάχη, η αδιαφορία μέχρι και εχθρότητα των κυβερνήσεων στους Επαναστατημένους Έλληνες.
Οι Κούρδοι θα έχουν το δικό τους Κολοκοτρώνη, Ανδρούτσο, Καραϊσκάκη, τους δικούς τους ήρωες που μετά τη Λευτεριά θα διδάσκονται στα Σχολεία.
Ίσως μάλιστα τα καταφέρουν καλύτερα από εμάς, αφού εμάς μας καπέλωσαν οι κοτζαμπάσηδες κι οι ξένοι.

Οι Κούρδοι θα ελευθερωθούν. Κανένα όπλο δεν κρατάει τέτοιο λαό φυλακισμένο. Και τα κράτη που σήμερα ανέχονται τα Τουρκικά εγκλήματα, θα ντρέπονται αύριο, όταν αυτός ο υπέροχος λαός θα θυμάται τις τραγικές αλλά και πιο ένδοξες στιγμές του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger