Home » , , » Ηρώδης: Στηρίζω τη Νέα Δημοκρατία.

Ηρώδης: Στηρίζω τη Νέα Δημοκρατία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 | 4:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Την αμέριστη υποστήριξη του στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά εκδήλωσε από τον άλλο κόσμο ο Βασιλιάς Ηρώδης, γνωστός από τη σφαγή των νηπίων.
"Θεωρώ πως αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική μου. Είμαι από εκείνους που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις πολύ ικανοποιημένοι. Περιμένω με αγωνία την νομοθετική ρύθμιση, ώστε να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές δαγκωτό Νέα Δημοκρατία δια της επιστολικής ψήφου".

Ο λόγος που ο Ηρώδης είναι απόλυτα ευχαριστημένος είναι η ευαισθησία που δείχνει για την υγεία των βρεφών ο υπουργός υγείας (λέμε τώρα) Βασίλης Κικίλιας.
Το μεσημέρι της Δευτέρας οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ μετέβησαν στο υπουργείο Υγείας έπειτα από πρόσκληση του υπουργού. Εκεί ενημερώθηκαν πως δεν είναι δυνατόν να εγκριθεί το αίτημά τους προς τον ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας του Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστόνη των ΗΠΑ, όπου θα του χορηγείτο το ενέσιμο φάρμακο κατά της ασθένειας του, οπότε του μένουν μόνο 6 μήνες ζωής!

Το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ έχει απορρίψει δύο φορές το αίτημα μετάβασης του Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστόνη των ΗΠΑ για θεραπεία.
Οι γονείς διαβεβαίωσαν τον θαυμαστή του Ηρώδη, πως θα συνεχίσουν έως ότου διασφαλιστεί η μετακίνηση του παιδιού, η εισαγωγή του στο νοσοκομείο και η παροχή της θεραπείας. Ο υπουργός απάντησε: Και έτσι νομίζετε πως θα βοηθήσετε το παιδί σας;!!!

Μάλιστα. Νομίζω πως έτσι θα το βοηθήσουν. Τουλάχιστο θα το βοηθήσουν πολύ περισσότερο από το να το βλέπουν απλά να πεθαίνει. Υπενθυμίζουμε πως ένας άλλος καραγκιόζης πριν μέρες λιβάνιζε τον Κούλη ότι τάχα ενέκρινε τη μεταφορά του παιδιού. Φυσικά έλεγε ψέματα.

Νέα Δημοκρατία. Όχι μόνο πηδάνε παιδιά, τα σκοτώνουν κιόλας. Θα μπορούσα να προτείνω μερικές λύσεις. Να παραιτηθούν, να τσακιστούν να φύγουν, να σωθούν ζωές.
Βεβαίως, αν ο μικρός ήταν στέλεχος της ΝΔ, δικό τους παιδί, θα ταξίδευε στην Αμερική ως σύμβουλος του Μητσοτάκη και όχι μόνο θα έπαιρνε τη θεραπεία, αλλά και πολλά δώρα, όπως έκαναν οι παρατρεχάμενοι κόλακες στο πρόσφατο φιάσκο στις ΗΠΑ και τα οποία πληρώσαμε εμείς.

Ας κατανοήσει επίσης ο Κούλης, πως, αν το παιδάκι πάθει το παραμικρό, όλα τα γραφεία της Νέας Δολοφονίας θα γίνουν στάχτη από τον αγανακτισμένο κόσμο, ενώ οι υπεύθυνοι για το φόνο του θα φάνε το ξύλο της αρκούδας.
Δεν απειλούμε καθόλου, λέμε πως έχουν τα πράγματα.

Αλήθεια, πόσα χρέη κούρεψαν από τον Κουμπάρο Μαρινάκη, όταν πήρε τη NOBA;
Πόσο κοστίζουν οι παραπάνω γαλάζιοι μετακλητοί; 
Πόσο στοίχησαν οι φιέστες και τα ταξίδια της ΝΔ;
Πόσα θα δώσουν για όπλα που σκοτώνουν; Και βέβαια κάποια δις χαρίζονται στις Τράπεζες!
Για να μη πω για τα "ψιλά", μερικά εκατομμύρια που τα βούτηξαν για να πληρώσουν δικά τους χρέη. Κι αυτά λίγα μόνο από το φανερό πλιάτσικο! Γιατί, αν ψάξουμε για το τι έχουν φάει ως τώρα στη ζούλα, ας τα να πάνε.

Δεν νομίζουμε λοιπόν πως μια θεραπεία θα ρίξει έξω τον Προϋπολογισμό.
Να ξέρουν πως είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί.
Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος υπουργός που κάνει τέτοια δήλωση αμέσως πάει σπίτι του. Όχι όμως στην μπανανία. Ίσως βέβαια ο Κικίλιας να εννοεί πως καλύτερα να μη ζήσεις το κακό να έχεις το βρικόλακα πρωθυπουργό και τους κανίβαλους να σε τρώνε.
Ποιος ξέρει; Άβυσσος η σκληρή καρδία του αχρήστου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger