Home » , » 12 ολόκληρα χρόνια Καθηγητές Πανεπιστημίου με λαμογιές καρπώθηκαν εκατομμύρια

12 ολόκληρα χρόνια Καθηγητές Πανεπιστημίου με λαμογιές καρπώθηκαν εκατομμύρια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 | 4:22 π.μ.

Είναι στην κυριολεξία απίστευτη η αποκάλυψη που κάνει μια Κυριακάτικη φυλλάδα - το "Πρώτο Θέμα"- για μια τεράστια λαμογιά με εμπλεκόμενους Καθηγητές και έναν πρώην πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθήνας.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει τα ονόματά τους -βλέπετε αυτοί είναι "καθώς πρέπει κύριοι" και όχι τίποτα προλετάριοι που έκαναν κάποιο ποινικό αδίκημα για να τους κρεμάσουν στα μανταλάκια- αλλά και μόνο η είδηση μας δείχνει την σαπίλα του Πανεπιστημιακού καθηγητικού κατεστημένου.

Απ' ότι, λοιπόν μας γνωστοποιεί το δημοσίευμα για 12 ολόκληρα χρόνια οµάδα καθηγητών, στην
οποία μάλιστα συµµετείχε και πρώην πρύτανης, έκανε χρηµατοδοτούµενα προγράµµατα-µαϊµού µέσω του Ειδικού Λογαριασµού Κονδυλίων Ερευνας (ΕΛΚΕ), κατά 50% από την Ε.Ε. και κατά 50% από το Ελληνικό ∆ηµόσιο, και αποκόµιζε τεράστια ποσά, τα οποία ξεπερνούν το εκατοµµύριο.

Τα χρήµατα αυτά εµφανίζονται επίσηµα ότι τα έπαιρναν οι φοιτητές, ενώ στην πραγµατικότητα πήγαιναν στους καθηγητές!
Η απίστευτη αυτή ιστορία περιλαµβάνεται σε καταθέσεις φοιτητών σε ποινική εν εξελίξει δικογραφία.

Η κομπίνα ήρθε στην δημοσιότητα από καταγγελία εξαπατημένου φοιτητή, αλλά για την κυβέρνηση το πανεπιστημιακό άσυλο είναι που φταίει....

Υ.Γ: Αυτή η είδηση δεν θα γίνει πρωτοσέλιδο. Δεν θα βρει χώρο στα ραδιοτηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Αλλωστε δεν είναι τόσο σημαντική, όσο μια σπασμένη βιτρίνα ή μια μολότοφ που θα πέσει σήμερα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger