Home » , » Αξίζει το σάλιο μας ο Τζήμερος; (Βίντεο)

Αξίζει το σάλιο μας ο Τζήμερος; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 | 10:19 μ.μ.

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής Γιάννης Πρωτούλης να μην αφήνει αναπάντητο το αντικομμουνιστικό σόου, του ανθυποΚασιδιάρη Τζήμερου.
Ετσι, λοιπόν, ο στέλεχος του ΚΚΕ λούζει με "Γαλλικά" και καφέ, το σκατόψυχο μίασμα του ανθρώπινου είδους, που λέγεται Τζήμερος,

Για το γνωστό αυτό εμετικό υποκείμενο, και την γενικότερη άθλια δημόσια παρουσία  σαν εκπρόσωπος της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού, έχουμε γράψει αρκετές φορές και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε. (Εδώ μια χαρακτηριστική μας ανάρτηση)

Για το μόνο που μπορεί να αναρωτηθούμε είναι αν άξιζε το σάλιο που χαράμισε ο Πρωτούλης για να τον φτύσει. Αν θα άξίζει μια αντιμετώπιση ο Τζήμερος πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή που δέχτηκε στο παρελθόν από  έναν «κομμουνιστή τραμπούκο ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης». Εγραφε τότε ο φασίστας Τζήμερος:: «Ακόμα μού πονάει ο λαιμός, έχω δύσπνοια και η κοκκινίλα από το κεφαλοκλείδωμα είναι εμφανής. Ευτυχώς οι μπουνιές του τραμπούκου του ΚΚΕ δεν μου έσπασαν κανένα πλευρό. Μπορώ να πω ότι με μερικές μελανιές φτηνά τη γλύτωσα».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger