Home » , » Μεγαλειώδης και με παλμό η σημερινή φοιτητική πορεία (Βίντεο)

Μεγαλειώδης και με παλμό η σημερινή φοιτητική πορεία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 | 8:24 μ.μ.

Οπως βλέπουμε και στο οπτικό υλικό που παραθέτουμε, ήταν μεγαλειώδης και με πολύ παλμό η φοιτητική πορεία από τα Προπύλαια προς το Σύνταγμα, ενάντια στην καταπάτηση του ασύλου από την αστυνομία και το όργιο κρατικής καταστολής που επακολούθησε.

Μπορεί η αυταρχικότητα της κυβέρνησης και η βαναυσότητα των μπάτσων να εισπράττει τους πανηγυρισμούς της ΟΝΝΕΔ που σε ανακοίνωση της εκτιμάει ότι "η νομιμότητα επιστρέφει" και οι μπάτσοι να δέχονται τα εύσημα από τον ακροδεξιό Φαήλος Κρανιδιώτης  ("Εύγε στην Αστυνομία που δεν χάρισε κάστανα", έγραψε στο twitter του ο επικεφαλής της "Νέας Δεξιάς"), όμως ολόκληρος ο χώρος της Παιδείας βράζει. Και αν συμβεί η έκρηξη, οι "αρμόδιοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

Αλήθεα, έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο με βίντεο που δείχνουν την κτηνώδικη συμπεριφορά των μπάτσων σε βάρος φοιτητών/ιων. Δεν υπάρχει κανείς "αρμόδιος" για να ενδιαφερθεί; Η μήπως είναι η υλοποίηση της φράσης του μακαρίτη πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, ο οποίος απευθυνόμενους σε μπάτσους έλεγε: "Το κράτος είστε εσείς";

Σε κάθε περίπτωση πάντως το μέτωπο που άνοιξε η κυβέρνηση με την φοιτητική νεολαία δεν θα της βγει σε καλό και η σημερινή πορεία πρέπει να της δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα:
.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger