Home » , » Χώρα: Ελλάδα Πολίτευμα: Σουρεαλιστική Ανθρωποφαγία

Χώρα: Ελλάδα Πολίτευμα: Σουρεαλιστική Ανθρωποφαγία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 | 5:41 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τέτοια δημοφιλία είχαμε να δούμε από τη χούντα του Παπαδόπουλου. Και πως να μην είναι καταλληλότερος ο Κούλης, αφού βοηθά τους “φτωχούς” τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομηχάνους, ενώ τα βαφτιστήρια αλώνουν το δημόσιο.

Ο ΑΣΕΠ καταργείται και τυπικά. Όχι πως έκανε τίποτε ουσιαστικό όλα αυτά τα χρόνια, έτσι κι αλλιώς με ρουσφέτι διορίζονταν όλοι, αλλά κάπου τηρούνταν τα προσχήματα. Έμπαιναν και μερικοί με προσόντα, που άξιζαν πραγματικά, για να κάνουν το χαμάλη, να βγάλουν τη δουλειά. Τώρα, αν δεν έχεις αποδείξεις, πως σε λάδωσε ο νονός Μητσοτάκης, δεν μπαίνεις ούτε σε δημόσια τουαλέτα.

Έκλεισαν νοσοκομεία, απέλυσαν κόσμο για να πληρωθεί η Novartis. Μας έβαλαν εισιτήριο στα Νοσοκομεία, για να παίρνουν μίζες τα γαλάζια λαμόγια. Αυτό είναι κοινωνική πολιτική μαφιόζων. Αλλά “δεν υπάρχει σκάνδαλο”. Καλέ δεν υπάρχει! Κι όποιος έχει αποδείξεις, να κάνει τη διαθήκη του.
Ξέρει ο κουμπάρος, να κλείνει στόματα. Χασούρα έχει αρχηγός της ΝΔ, ο Μαρινάκης, σύμφωνα με δήλωση του ιδίου. Έπεσαν έξω τα καράβια του. Πιο συγκεκριμένα ένα, το Noor 1.
Να κάνουν έρανο τ' αλάνια να μαζέψουν λίγη άσπρη, καμία φούντα, να βοηθήσουν τον επιχειρηματία. Κρίμα είναι, έχασε χθες κι ο Ολυμπιακός, πόσες πίκρες να αντέξει;
Φτωχαδάκι, μάζεψε όλα τα ψιλά, έσπασε και τον κουμπαρά του, να πάρει το MEGA και τη NOVA. Ευτυχώς ήταν με έκπτωση. Φανταστείτε να είχε και κέρδη.

Στην Παιδεία τώρα. Ότι άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ, το κλείνει η ΝΔ. Ο ένας κάνει, ο άλλος ξεκάνει. Γιατί; Γιατί το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες. Γιατί έτσι. 
37 σχολές του ΣΥΡΙΖΑ κλείνουν. Κι όποιος θέλει σχολές, να πληρώσει κολέγιο. Γι αυτό τους ψήφισε ο βλάκας ο ψηφοφόρος: Για να κάνουν ό,τι θέλουν.

Τερατάκια διαδήλωσαν εναντίον των ανθρώπων στα Γιαννιτσά. Μερικά κούτσουρα έκαναν κατάληψη, για να μην έρθουν οι πρόσφυγες και τους πάρουν τα μαθήματα.
“Μα είναι παιδιά”. Ε και; Κι ο Χίτλερ παιδί ήταν κάποτε. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο φασισμός είναι σαν την κλιμακτήριο. Εμφανίζεται σε κάποια ηλικία. Δεν είναι έτσι.

Τα ντουβάρια λοιπόν διαδήλωσαν όχι για να έχουν καθηγητές, όχι για να έχουν βιβλία, αίθουσες, εξοπλισμό κλπ, ούτε για να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση των πτυχίων, αλλά για να μην έχουν συμμαθητές!
Λογικό; Όχι, όμως για δειλούς, φασίστες και βλάκες με περικεφαλαία, συνηθισμένο.

Ο καιρός τώρα: Χαμηλό ΙQ θα δημιουργήσει κύματα ρατσισμού στα κανάλια. Χαλάζι και φασισμός ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιές σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Σποραδικές βλακείες θα ακουστούν στα δελτία παραπληροφόρησης, ενώ υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί κατά τόπους η κουταμάρα. Πάρτε προφυλάξεις, κλείστε την TV.

Η ΝΔ διέγραψε ένα μέλος του κόμματος. Θα διορίσει τον ίδιο ή κάποιο συγγενή του σε μόνιμη θέση. Γιατί ο Κούλης είναι εναντίον του κομματισμού. Πρώτα διαγράφει τα μέλη που είναι ρατσιστικά ανθρωπόμορφα παράσιτα, κι έπειτα τα τοποθετεί σε θέσεις στο Δημόσιο.
Βέβαια αν είναι κάποιος βουλευτής και πει τις ίδιες ανοησίες, δεν τρέχει κάστανο. Φυσικά εξηγείται: Όχι μόνο για να μη χάσει βουλευτή, έχει ρεζέρβα το ΚΙΝΑΛ, το Βελόπουλο και άλλους. Τσόντες υπάρχουνε. Διαγράφει τα πιόνια. Υπάρχει ιεραρχία, πως να το κάνουμε. Άλλωστε αν διαγράψει φασίστα βουλευτή που θα τον διορίσει μετά; Τι να τον κάνει, υπουργό; Έχει άχρηστους.

30% ηλεκτρονικές αποδείξεις. Χωρίς να πιάνονται ένα σωρό έξοδα. Όπως πχ το νοίκι. Μπούκαραν οι εφοριακοί στις Τράπεζες κι έψαχναν τους ταμίες. Ρε σεις άλλο τραπεζικός, άλλο τραπεζίτης. Ο ένας είναι υπάλληλος, ο άλλος είναι δόντι. Και τι δόντι! Όλα τα τρώει, όλα τα καταπίνει. 9 δις στις Τράπεζες 1 δις στο ΚΕΑ. Που θα πει, κάλε μου θεόφτωχε, υπάρχουν και χειρότερα. Να είσαι στη θέση του Στουρνάρα. Τι άνεργος και άστεγος μου λες; Τραπεζίτης, εφοπλιστής. Αυτοί έχουν ανάγκη βοήθειας.

Χώρα:Ελλάδα Πολίτευμα: Σουρεαλιστική Ανθρωποφαγία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Νοεμβρίου 2019 στις 7:48 π.μ.

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα και δυστυχώς θα γίνονται ολοένα και χειρότερα, αν δεν αφυπνιστεί τώρα το εργατικό-λαϊκό κίνημα και δεν βγει δυναμικά στους δρόμους του αγώνα. Αυτά που προωθεί η Δεξιά σε όλους τους τομείς είναι απολύτως αναμενόμενα για την παράταξη αυτή της ...μαύρης μας μαυρίλας. Εκείνο όμως που πραγματικά είναι το πιο στενάχωρο απ' όλα είναι ότι το σύστημα κατάφερε να ρίξει στη λούμπα του ρατσισμού και του φασισμού κάμποσα νέα παιδιά, όπως αυτά στα Γιαννιτσά κι όχι μόνο. Παιδιά ανώριμα, που τα έκαναν υποχείρια της σαπίλας και της απανθρωπιάς. Πού ακούστηκε να βγαίνουν μαθητές και να απαιτούν το διώξιμο από τα σχολεία των παιδιών των προσφύγων και των μεταναστών συνανθρώπων μας; Υπάρχει τίποτα πιο απαίσιο, πιο ξεδιάντροπο και πιο απάνθρωπο από μια τέτοια ιταμή αξίωση; Εντελώς απαράδεκτες καταστάσεις για νέους, οι οποίοι -κατά βάση- ανήκουν στην εργατική τάξη και στο λαό, αλλά σκέφτονται με τα στερεότυπα που τους λανσάρουν οι εκμεταλλευτές. Πρέπει να καταπολεμηθεί αποφασιστικά η προπαγάνδα του φασισμού στη νέα γενιά. Οι αριστερές και κομμουνιστικές συλλογικότητες και νεολαίες πρέπει εδώ να αναλάβουν δράση από κοινού, πολύ δε περισσότερο που η ρατσιστική προπαγάνδα και η ...φάτσα του διαβόητου Βελόπουλου βρωμίζουν καθημερινά, μέρα και νύχτα, τις οθόνες δεκάδων επαρχιακών τηλεκάναλων και αμέτρητων ιστοτόπων, σπέρνοντας σκότος... (Στο Βόλο, η φάτσα αυτού του φωνακλά δημαγωγού φιγουράρει καθημερινά επί ώρες σε τρία τουλάχιστον τηλεκάναλα, εκ των οποίων το ένα ανήκει σε στέλεχος της "ΝΔ". Εκεί ο τύπος αυτός γαβγίζει εναντίον των ..."λαθροεισβολέων" και ξερνάει αντάμα μπόλικο αντικομμουνισμό και θρησκοληψία. Αλήθεια, με τίνος τα χρήματα αυτός ο πολιτικός σαλτιμπάγκος έστησε όλο αυτό το δίκτυο των ρατσιστικών εκπομπών στα τηλεκάναλα και δουλεύει σαν λαγός και προπομπός των πιο μαύρων νομοσχεδίων του Μητσοτάκη;)

8 Νοεμβρίου 2019 στις 8:50 π.μ.

Αναλυτικα και τεκμηριωμένα οπως παντα τα σχολια του Νικου. Φυσικα κα τα δικα σου Μητσο. Ευχαριστω!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger