Home » , » Παρέμβαση στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

Παρέμβαση στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 | 11:37 μ.μ.

Πηγή: Αλληλέγγυοι, αλληλέγγυες - indymedia

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από 25 άτομα στα κεντρικά γραφεία της χουντοφυλλάδας "Δημοκρατία" στη περιοχή του Παγκρατίου. Ανοίχτηκε πανό, πετάχτηκαν τρικάκια, μοιράστηκαν κείμενα σε περαστικούς και βάφτηκαν συνθήματα.

Αφορμή στάθηκε η στοχοποίηση του συντρόφου Ν. Ρωμανού από την αστυνομική συντάκτρια της εφημερίδας Νάντια Αλεξίου, μέσα από ένα ξεκάθαρα κατασκευασμένο και χυδαίο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα υποδείκνυε φωτογραφίες ενός άσχετου ανθρώπου ως φωτογραφίες του συντρόφου, τοποθετώντας τον μάλιστα στην πλατεία Συντάγματος να παρακολουθεί τον Ν. Δένδια. Πέρα από το προφανές (δημιουργία "κλίματος εν όψει 6ης Δεκέμβρη") το συγκεκριμένο "δημοσίευμα" προσπαθεί να κατασκευάσει ένα προφίλ επικίνδυνου και αιμοδιψή τρομοκράτη για τον σύντροφο, με σκοπό να στοχοποιηθεί περαιτέρω από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, τόσο ο εκδότης Ιωάννης Φιλλιπάκης όσο και η αστυνομική συντάκτρια Νάντια Αλεξίου κατέβηκαν στην είσοδο και πίσω από κλειστά ρολά προκαλούσαν και ειρωνεύονταν μαζί με τους μπράβους τους.

Υ.Γ.1 Παραθέτουμε φωτογραφίες από την παρέμβαση.Με το άσπρο πουκάμισο ο εκδότης Ιωάννης Φιλλιπάκης, με το ξανθό κοντό μαλλί η Νάντια Αλεξίου, με το καφέ μπουφάν κάποιος μπράβος της εφημερίδας.

Υ.Γ.2 Οσο αφορά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου περί "φασιστικής επίθεσης στην εφημερίδα Δημοκρατία" να του υπενθυμίσουμε πως το κίνημά μας είναι πρωτοπόρο στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, ενώ το κόμμα του βρίθει από ακροδεξιούς, φασίστες, ναζί και ρατσιστές.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger