Home » , , » Τεράστιο σκάνδαλο, που θα εξαφανιστεί απ την δημοσιότητα

Τεράστιο σκάνδαλο, που θα εξαφανιστεί απ την δημοσιότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 | 11:06 μ.μ.

Του Σ.Λ

Το να εξασφαλίζουν τον "πλουσιοπάροχο επιούσιο",  στους ημετέρους, με αργομισθίες που απολαμβάνουν με χρήματα των φορολογουμένων, είναι μια πάγια τακτική των αστικών κομμάτων όταν βρίσκονται στην κυβερνητική εξουσία.
Συνήθως όμως το κάνουν, προσπαθώντας να κρατήσουν κάποια προσχήματα. (Ανακαλύπτουν την αναγκαιότητα προσωποπαγών θέσεων, το πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία "συμβούλων" σε οργανισμούς και δομές που εποπτεύονται από την κυβέρνηση κλπ).

Τώρα αυτή η κατάσταση έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, που μόνο η κυβέρνηση των "αρίστων" του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορούσε να κατορθώσει. 

Σήμερα, λοιπόν, μαθαίνουμε για ένα νέο τεράστιο σκάνδαλο, για το οποίο ρισκάρουμε την εκτίμηση ότι θα εξαφανιστεί από την δημοσιότητα. (Δεν είναι είναι μια ενέργεια του "Ρουβίκωνα", με τρικάκια και μπογιές, για να υπάρξουν καταδικαστικές ανακοινώσεις κομμάτων και πολιτικών και να αποτελέσει γεγονός άξιο αναφοράς όλων των ΜΜΕ).

Αναφερόμαστε στην απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, να διατεθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό 3.300.000. ευρώ, ώστε να επιχορηγηθούν οι τηλεοπτικές σειρές «Άγριες Μέλισσες» και «Έρωτας Μετά», που προβάλλουν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί δίαυλοι! 

Το διανοήστε; Εκατομμύρια ευρώ σε "μαγαζιά" καπιταλιστών "στην κατεύθυνση ενίσχυσης της παραγωγής τηλεοπτικής και κινηματογραφικής μυθοπλασίας στην χώρα μας", όπως αναφέρει η υπουργική απόφαση, την στιγμή που κλείνουν νοσηλευτικές μονάδες από έλλειψη προσωπικού, την ώρα που απουσιάζουν απαραίτητα φάρμακα για την υγεία ασθενών!

"Ζήσε τον μύθο σου" στα τηλεοπτικά χαζοκούτια, άφησε την τελευταία σου πνοή αν αρρωστήσεις και είσαι φτωχός μη μπορώντας να προσφύγεις στους εμπόρους υγείας! Νεοδημοκρατική κανονικότητα! 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Φεβρουαρίου 2020 στις 9:43 π.μ.

Ο σ.Σ.Λ.θεωρεί ότι η δεξιά θα καταφέρνει μέχρι το τέλος να εξασφαλίζει τη σιωπή των αστικών "ΜΜΕ"; Σίγουρα θα το επιδιώξει, αλλά δεν θα της είναι εσαεί τόσο εύκολο! Από τη στιγμή που ομάδες συμφερόντων αδίστακτων κεφαλαιοκρατικών αρπακτικών ήδη σφάζονται μεταξύ τους, σε όλα τα επίπεδα, για τα φράγκα και για την πρωτοκαθεδρία, και εφόσον η δεξιά δεν θα μπορέσει να παίξει συμβιβαστικό ρόλο μοιρασιάς της λείας μεταξύ τους, αλλά δείχνει ήδη πως είναι αναγκασμένη να πάρει το μέρος ορισμένης μερίδας εναντίον άλλης, τότε είναι αναπόφευκτο να μην αποσιωπηθούν με τίποτε τα σκάνδαλα και τα εν γένει κατορθώματα των δεξιών κυβερνητών. Έχω μάλιστα την αίσθηση από όλα αυτά που καθημερινά διαβάζω, ότι ήδη η δεξιά κινδυνεύει σοβαρά να πνίγει από τώρα μέσα στη δίνη τέτοιων αδυσώπητων καπιταλιστικών συμφερόντων που ελέγχουν τον (παρασιτικό,πλην επικερδέστατο) τομέα του ποδοσφαίρου, ενώ καθημερινά η δίνη αυτή θα δυναμώνει και θα πλησιάζει στο Μέγαρο Μαξίμου! Αν σήμερα άρχιζε με κάποια αφορμή (γιατί αιτίες υπάρχουν άφθονες) να υψώνει ξανά το ανάστημα του ο βασανισμένος αυτός λαός και να βγαίνει -μαζικά, οργανωμένα και με αξιώσεις- στο δρόμο της ταξικής πάλης, όπως συμβαίνει π.χ. στη Γαλλία, τότε βεβαίως
οι μέρες της μητσοτακικής κυβέρνησης θα ήταν μετρημένες! Γιατί τότε,όχι απλώς θα...άνοιγαν στόματα στα ΜΜΕ,αλλά θα επιταχυνόταν αφάνταστα η διαδικασία διάλυσης του συνασπισμού αντιτιθέμενων πολιτικάντικων συμφερόντων κι επιδιώξεων που συγκροτούν τη λεγόμενη "Νέα Δημοκρατία". Αν δουν ότι κινδυνεύει το μέλλον τους στη διαχείριση της "μαχλούπας", επειδή οι αρχηγοί τους βουλιάζουν κι ο κόσμος αγριεύει, θα προσανατολιστούν σε διαφορετικά αντιμαχόμενα μεταξύ τους σχήματα και θα αρχίσουν να βγάζουν ανεξέλεγκτα τις βρωμιές των νυν εσωκομματικών αντιπάλων τους στη φόρα Ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή! Το ζητούμενο, ο καταλύτης στην υπόθεση αυτή, ο οποίος θα αλλάξει την κατεύθυνση των εξελίξεων είναι η δυναμική αφύπνιση της πλειοψηφίας των εργαζομένων και της νεολαίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger