Grande Bordello

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 | 10:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πως λέγεται το Σύστημα Υγείας στα Ιταλικά; - Μήπως Bordello;
Το δικό μας είναι σίγουρα Grande Bordello!

“Δεν πρέπει να ανησυχούμε” είπε ο Killkilias. Καλέ, δεν ανησυχούμε καθόλου. Φτάνει να μη βρεθούμε στην ανάγκη να πάμε σε Νοσοκομείο.
Όπου οι διευθυντές είναι τα πιο άσχετα, άχρηστα κι επικίνδυνα κομματόσκυλα.

Αφού δεν έχουμε γιατρούς, θα βάζαμε τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τον Κοροναϊό, αλλά έφαγαν ξύλο από τους Χιώτες. Και τους κατοίκους της Μυτιλήνης.
Οπότε μόνο οι παπάδες μείνανε να ξορκίσουν την αρρώστια.
Θεούσες, αν κολλήσετε τίποτα, να πάτε Εκκλησία, να μεταλάβετε. Να φιλήσετε και το χέρι του παπά.

Κούλη, την έβαψες. Με τόσο φτύσιμο που σου ρίχνει ο κόσμος μάλλον θα κολλήσεις.
Όπως ο δήμαρχος. Γύρισε η υποψηφία από την Ιταλία και τους χαιρέτησε όλους στο δημοτικό συμβούλιο. “Πότε ήρθες; Να σε φιλήσω! Που ήσουν; Ιταλία;! Τώρα μου το λες;”
Περαστικά κυρία μου. Καλά κάνατε και πήγατε στο συμβούλιο. Μπορούσατε να είχατε περάσει και από τα γραφεία των βουλευτών.

Πήγε μόνη της μετά στο Νοσοκομείο. Δηλαδή, αν αργούσε να πάει κι άλλο, τι θα γίνονταν;
Απλό, τα ΜΜΕ θα έλεγαν πως στην Ελλάδα δεν έχουμε κρούσματα!
Ποιος είπε πως η άγνοια σκοτώνει;

Το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης κρίθηκε ως “χώρος υψηλού κινδύνου” και απολυμάνθηκε. Καλά, αλλά έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια η απολύμανση. Τουλάχιστο από τότε που ήταν δήμαρχος ο Παπαγεωργόπουλος.

Μπορεί το ΕΣΥ να είναι εντελώς απροετοίμαστο, μπορεί κάποιοι να τα έχουν κάνει πάνω τους, αλλά τα Ταμεία είναι μες την τρελή χαρά. Ποιοι κινδυνεύουν; Οι συνταξιούχοι!
Κάτι αναδρομικά που τους χρωστάνε η κυβέρνηση πολύ καθυστερούν. Μην ανησυχείτε, κανείς δε θα πάρει, όπως με το Μέρισμα. Είτε τη γλυτώσει, είτε όχι.

“Οι υγιείς δεν πρέπει να φοράνε μάσκες” λέει το υπουργείο. Αυτό να το πείτε στα ΜΑΤ. Συνέχεια με μια μάσκα είναι. Να είναι άρρωστοι; Πανώλη των χοίρων; Έχουμε κι από αυτό. Τα αγριογούρουνα στις Σέρρες. Τι γκαντεμιά είναι αυτή;

“Μην πάτε στο Νοσοκομείο, επικοινωνήστε με το γιατρό”! Εντάξει, έχει λογική αυτό που λένε. Τι να κάνεις στο Νοσοκομείο; Γιατροί δεν υπάρχουν, ούτε φάρμακα. Τουλάχιστο στο σπίτι έχεις σεντόνια και κρεβάτι.

Μην πανικοβάλλεσαι, καλέ μου ασθενή. Κούλης είναι, θα περάσει. Όπως πέρασε ο πατέρας του, έτσι και ο υιός. Μας πιάνει λίγο βαριά βέβαια ο Μητσοτάκης, αλλά περνάει. Δυστυχώς δεν αφήνει αντισώματα. Μετά από μερικές δεκαετίες επέστρεψε. Για να κάνει όλα γης Μαδιάμ!

Υπάρχει εμβόλιο; - Μπα. Μόνο μέτρα πρόληψης: Μην αυνανίζεστε στις κάλπες.

Κολλήσαμε από Ευρωπαίο, όχι από πρόσφυγα. Ευρωπαϊκή Ένωση δε θέλατε;

Στη Λέσβο με τόσα χημικά που έπεσαν, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τίποτα.

Χρυσοχοΐδη, βάλε τους μπάτσους να συλλάβουν τον Κοροναϊό. Δεν μπορούν. Είναι φιλοβασιλικός, έχει κορόνα.

Δεν θα υπήρχε καμία ανησυχία, αλλά είπε ο Killkilias να μην ανησυχούμε. Μόλις το είπε, τότε τρομοκρατήθηκε ο κόσμος. Αυτό είναι λόγος πανικού καθώς θυμηθήκαμε ποιον έχουμε υπουργό Υγείας! Πάνω από 60 νεκροί από γρίπη!

Τρέξανε λοιπόν στα super market. Χαρά οι έμποροι! Αφού λένε να βάλουν πανό στα καταστήματα “Benvenuto (καλώς ήρθες) COVID-19” Ούτε Χριστούγεννα δεν έκαναν τέτοιο τζίρο. Ειδικά τα οινοπνεύματα εξαφανίστηκαν! Μπύρες μην ξεχάσω να πάρω. Κι αυτές οινόπνευμα έχουν.

Οι πρόσφυγες δεν έχουν ιό. Κλάψτε τώρα φασίστες.

Πλύνετε τα χέρια σας. Ο Πόντιος Πιλάτος δεν αρρώστησε ποτέ από COVID-19. Επιβεβαιωμένο. Να φτύνετε τους πολιτικούς. Μην ματιαστούν, όχι τίποτε άλλο.

Εδώ περάσαμε τόσα Μνημόνια, περνάμε τώρα Μητσοτάκη, τι θα μας κάνει ένας ιός;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger