Home » , » Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο δράμα που βιώνει ο ραψωδός της ορθοδοξίας Π. Γαϊτάνος

Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο δράμα που βιώνει ο ραψωδός της ορθοδοξίας Π. Γαϊτάνος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 | 10:59 π.μ.

Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο αφόρητο δράμα που βιώνει, ο πλέον κλασικός αοιδός-ραψωδός της ορθοδοξίας, εν όψει μάλιστα των πιθανών προγραμματισμένων εμφανίσεων του όπου θα μας εξιστορούσε έμμετρα τα πάθη του Κυρίου, στην μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, του Πάσχα που πλησιάζει.

Για τον "τραγουδιστής - υμνωδό", της επικρατούσης θρησκείας μας Πέτρο Γαϊτάνο μπορείτε να διαβάζεται αναλυτικά εδώ.

Απ' ότι μας γράφει όμως ο "ταλαίπωρος", όμως αυτοχαρακτηρίζεται, "έρχεται μια λαίλαπα στα χρόνια μας, και έχουμε ακόμη χρόνο να προφυλαχτούμε". 
Σας συνιστά, λοιπόν αυτός ο ευσεβής χριστιανός, με διαδικτυακό του μήνυμα, μπροστά στη επέλαση του κορνοϊού, κάτι που δημιουργεί  "ψυχολογική πίεση και αλλαγή στη συμπεριφορά μας", εσείς να "ασκηθείτε στον αποστολικό λόγο που λέει να είμαστε οι αδικημένοι και όχι οι αδικούμενοι, αυτό έχει και παρέχει μεγαλύτερη ευλογία, όχι απογοήτευση, αλλά όμορφη ειρηνική υπομονή!".

 Δεν πρέπει να ξεχνάμε, σύμφωνα με τον θεόπνευστο λόγο του εθνικού μας ορθόδοξου υμνωδού. ότι "Όπως η παρακοή, μας έκανε θλιμμένους και θνητούς, με τον ίδιο τρόπο μέσω της λύπης και του θανάτου θα ξανακερδίσουμε τη ζωή. 
Ας επενδύσουμε τώρα στη λύπη ώστε όταν έρθει ο καιρός του θανάτου να κερδίσουμε τη Ζωή!"!

Αμήν. Κάντε λοιπόν τα θρησκευτικά σας καθήκοντα. Προσευχηθείτε για να έχετε την ευλογία του Κυρίου με υπόκρουση τον παρακάτω ύμνο:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger