Home » , » Όταν τους γλεντάει ως κι ο Άδωνις!

Όταν τους γλεντάει ως κι ο Άδωνις!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 | 11:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ρεφορμιστές: Οι μόνοι που είναι πιο γελοίοι από τους νεοφιλελέ! Η “πορτοκαλί ΝΔ” την πάτησε. Βγήκε ο Παπαδημούλης για ψώνια. Έκανε ότι οι υπόλοιποι κηφήνες της Βουλής. Γέμισε τα καρότσια με οτιδήποτε βρήκε μπροστά του. Δυο καρότσια γεμάτα. Δεν είναι μόνο αυτός, είναι πάρα πολλοί που το κάνουν. Όσοι δηλαδή έχουν φράγκα. Γιατί εγώ μισή σακούλα γεμίζω, κι αν βρω. Κι όταν λέω “σακούλα” εννοώ αυτή με τα γαριδάκια!

Η ΝΔ έχει τα κανάλια. Τα δικά τους τα κρύβουν, βρήκαν όμως ευκαιρία, τους την έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και του έριξαν ένα χέσιμο, που όλο χαρτί υγείας μια αποθήκης δεν φτάνει να σκουπιστεί. Και βέβαια πολλοί στο twitter τον έκραξαν.

Ο ίδιος δήλωσε:
Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!

Και βγαίνει ο Άδωνις να τον γλεντήσει κανονικά! “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @papadimoulis για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο...τα δε ράφια γεμάτα» εύγε στον @npapathanasis”.

Άδωνι καλά κάνεις και τον ειρωνεύεσαι, αλλά μην το παρακάνεις. Γιατί, αν σε πετύχω σε κάνα souper market, να εύχεσαι να έχουν τελειώσει τα προφυλακτικά, έτσι όπως τα έκανες.
Είμαι στο δίλημμα να πεθάνω “από πείνα ή από αρρώστια” εξ αιτίας της πολιτική σας.
Και μην χαίρεσαι, γιατί οι δικοί σας βουλευτές και παπαγάλοι κόλλησαν ως τώρα. Αν έγλειψες το Μαρινάκη, την πάτησες! Κολλά με το σάλιο.

Όμως σ' ένα έχει δίκιο: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ουσιαστικά τη ΝΔ! Άλλωστε χάρη στις μαλακίες τους κυβερνά η γαλάζια συμμορία. Κανένας αντιπολιτευτικός λόγος για τα εγκληματικά λάθη του ΕΟΔΥ!

Όλοι αυτοί που έχουν λεφτά, φρόντισαν να γεμίζουν τα καρότσια τους, ανεξάρτητα σε ποια συμμορία ανήκουν. Το ίδιο και τα φερέφωνα των καναλιών που υποκριτικά μιλάνε για “αντικοινωνική συμπεριφορά” κατηγορώντας όλους τους άλλους, ψάχνοντας για εξιλαστήρια θύματα. Κι εμείς σκοτωνόμαστε να πάρουμε τα ψίχουλα που αφήνουν. Όχι μόνο στα σούπερ μάρκετ, κι όχι μόνο όταν έχουμε επιδημία.

Οι σημερινοί πλούσιοι κάνουν αυτό που έκαναν οι πλούσιοι το Μεσαίωνα στην επιδημία της πανώλης. Μόνο που τότε οι φτωχοί κυκλοφορούσαν τουλάχιστο ελεύθεροι. Οι ψύλλοι στα ποντίκια, φορείς στης ασθένειας, φρόντιζαν να πεθάνουν όλοι. Οι φτωχοί στα χωράφια, οι φεουδάρχες στα κάστρα τους.

Νομίζουν πως θα τη γλυτώσουν. Υποτιμούν πάρα πολύ τη Φύση και τη δύναμη κάθε οργανισμού να υπερπηδά εμπόδια, ώστε να επιβιώσει και να αναπαραχθεί. Ο ιός νικά, γιατί δεν τον αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει. Γιατί προτιμάμε την ανοησία της αγέλης, αντί να παράγουμε τα απαραίτητα για ΟΛΟΥΣ.

Και ρωτάω: Θα ήταν αυτό θέμα, αν υπήρχε επάρκεια; Αν όλοι μπορούσαν να έχουν αυτά που χρειάζονται; Άρα και ο Άδωνις και το MEGA παραδέχονται πως γίνεται χαμός. Απλά βάζει τον Παπαδημούλη, για να δείξει πως κι αυτοί είναι ίδιοι. Για να μην αποδώσουν ευθύνες στους δικούς τους.

Ίδιοι είναι. Γιατί αν ήταν διαφορετικοί, θα άκουγαν το ΟΧΙ του κόσμου.
Θα φρόντιζαν να πάρουν γιατρούς και όχι να πληρώσουν τοκογλύφους.
Θα είχαν υποδομές και όχι ματωμένα πλεονάσματα.
Καλά κάνουν και κράζουν τον Παπαδημούλη.
Και τη ΝΔ που συνεχίζει τα εγκλήματα και μάλιστα με περισσότερο ζήλο.

Αλλά να ρωτήσω κάτι τα γαλάζια τρολλ που σκούζουνε, ενώ κάνουν τα ίδια. Κι οι κηφήνες που ψήφισαν, ακόμα χειρότερα. Έχετε κωλόχαρτο; Σκουπιστείτε, γιατί, αν πήγατε στα γραφεία των γαλάζιων για ρουσφέτι, κολλήσατε!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger