Home » , » Η ΝΔ και ο Αθανασίου εξαπατούν και ψηφίζουν στη Βουλή φυλακή προσφύγων στη Καράβα

Η ΝΔ και ο Αθανασίου εξαπατούν και ψηφίζουν στη Βουλή φυλακή προσφύγων στη Καράβα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 | 10:48 μ.μ.

Πηγή: ΚΕΕΡΦΑ Λέσβου

Το σάπιο και γηρασμένο σύστημα, όχι μόνο έχει χάσει κάθε μέτρο δικαιοσύνης και ελευθερίας στην επιβολή του απώτερου στόχο του, που είναι η πλήρης υποδούλωση στις κερδοσκοπικές πολιτικές της ΕΕ και τα αφεντικά τους, αλλά επιτίθεται πια ωμά, συνθλίβοντας μια - μια, οικονομικά και βιολογικά τις δομικές κοινωνικές και εργατικές ομάδες αυτού του τόπου.

Τα εξοντωτικά ωράρια, χωρίς πρόνοια για ανάπαυλα στον χώρο της υγείας, της τροφοδοσίας, των εργοστασίων και των υπηρεσιών ενός εργατικού  δυναμικού ήδη καταπονημένου από τα μνημόνια και τις αντεργατικές πολιτικές των προηγούμενων χρόνων είναι στυγνή καταδίκη σε θάνατο.
Μια καταδίκη η οποία είχε από καιρό επεξεργαστεί η Κυβέρνηση πειραματιζόμενη με τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Αυτή τη γερασμένη και σάπια πολιτική έρχεται να εκφράσει τοπικά ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κ. Αθανασίου κοροϊδεύοντας τον λαό της Λέσβου περί ακύρωσης της ΠΝΠ που διέταζε την επίταξη της Καράβας για κατασκευή Κλειστού κέντρου αφανισμού ανθρωπίνων ψυχών.

Η εγκεκριμένη από την αρμόδια επιτροπή ΠΝΠ, συνοδευόμενη από την Υπουργική απόφαση που ρητά αναφέρει την περιοχή Καράβα ψηφίστηκε από την ολομέλεια σήμερα, 26/3 και πέρασε με τις ψήφους της ΝΔ.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης είναι γνωστές στον λαό της Λέσβου, στον οποίο  δεν απομένει παρά να συνεχίσει να μάχεται για να κρατήσει ελεύθερες τις πεζούλες του !!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger