Home » , » Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 | 12:54 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λίγους μήνες πριν ο αδίστακτος Κικίλιας και οι “επιστήμονες” του είχαν καταδικάσει ένα παιδί σε μια μαρτυρική ζωή. Οι γονείς δεν πίστεψαν τα λόγια του υπουργού. Στην αρχή δέχτηκαν πυρά από τις γαλάζιες αμοιβάδες. Έπειτα, μετά από την κατακραυγή, αφού είχαν συγκεντρωθεί τα χρήματα από τον κόσμο και μετά από μια άθλια απόπειρα καπηλείας από τον Κικίλια, ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ πήγε να δώσει μια σκληρή μάχη.
Η μάχη τελείωσε και επέστρεψε θριαμβευτής! Σιδερένιος.

Το αγοράκι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και φυσικά θα πρέπει να μείνει στο σπίτι του. Οι γονείς του ανάρτησαν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, με το οποίο ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν δίνοντας χρήματα για τη μετάβαση του παιδιού τους στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

Φαντάζεστε να άκουγαν τον Κικίλια; Ευτυχώς απευθύνθηκαν στον κόσμο.
Τώρα Υπάρχει θεραπεία για την ασθένεια. Υπάρχει προηγούμενο. Τώρα το υπουργείο σε παρόμοιες περιπτώσεις θα πρέπει να καταβάλει αμέσως όλα τα έξοδα.

Δείτε κάτι γιατί το ιντερνέτ θυμάται
“Επική τάπα Κικίλια, σε όσους έσπευσαν να υιοθετήσουν την "ευαισθησία" του λαϊκισμού. Απεχθής η εργαλειοποίηση του πόνου μικρών παιδιών. Δεν είναι η πρώτη φορά....Ας είναι η τελευταία. Τα πειραματικά πρωτόκολλα δεν είναι αστεία υπόθεση”. (15/10/2019)
Το ίδιο γαλάζιο κομματόσκυλο με τους εκατοντάδες ψηφιακούς ανθρωποφάγους να τη υποστηρίζουν τότε, σήμερα μιλάει για χυδαιότητα εξ αιτίας ενός σκίτσου! Όταν αναμασούσε τις βλακείες που έλεγε ο Κιλικίας πως τάχα δεν υπάρχει καμία ελπίδα, όποτε δεν χρειάζεται να ξοδεύουν χρήματα για τη ζωή ενός παιδιού ήταν απλά Τρίτη!

Της απαντά κάποια που είναι άνθρωπος:
“Επική τάπα Κικίλια κα Κλείτου! Αφού χρησιμοποιείτε τέτοια...διάλεκτο! Αν ήταν δικό σας το παιδάκι θα δεχόσασταν αυτή την απάντηση? Γνωρίζετε άραγε πόσοι συνάδελφοι μας έχουν φύγει με έξοδα του Ταμείου μας για Πειραματικές θεραπείες στην Αμερική? Μην εργαλείοποιείτε την ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ”!

(Να σημειώσουμε ότι η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου είναι στέλεχος της Ν.Δ και κόρη του επί χρόνια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαου Κλείτου)

Έχουν κάνει πολύ χειρότερα και μπορώ να βρω άπειρα τέτοια σχόλια.
Τώρα ή το βουλώνουν, ή γλείφουν τον Κικίλια, ή δήθεν χαίρονται.
Γαμιούνται όλοι οι νεοδημοκράτες.

Κι αν αυτό το θεωρούν χυδαίο να διαβάσουν τις πρώτες ανακοινώσεις του Υπουργείου, τα άρθρα που υποστήριζαν την απόφαση του ανίκανου Κικίλια να απορρίψει τα αιτήματα των γονιών, καθώς και τα ίδια τους τα εμετικά σχόλια.

Κικίλιας: Γιατί δεν στηρίξαμε τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ να πάει στις ΗΠΑ “τα στοιχεία δε συνηγορούν υπέρ της συνδυαστικής χορήγησης των δύο θεραπειών”
Συνηγορούν τώρα; Συνηγορούν;

Ελπίζω τα ΜΜΕ να πανηγυρίσουν για ένα θέμα που στην αρχή πήγαιναν να θάψουν, έπειτα προπαγάνδιζαν τα αισχρά ψέματα του κηφήνα. κι αργότερα (μετά το κράξιμο) καπηλεύτηκαν την αγάπη και την αλληλεγγύη μας.
Τα ίδια γαλάζια παράσιτα λένε τώρα λένε να ακούμε το Υπουργείο.

Λοιπόν εγώ προτείνω να εφαρμοστεί κατά γράμμα αυτό που λέει ο ΕΟΔΥ. “Μην πραγματοποιήσετε επίσκεψη σε χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας χωρίς πρότερη ενημέρωση του ΕΟΔY”
Ωραία λοιπόν. σε περίπτωση συμπτωμάτων θα ενημερώσουμε τον ΕΟΔΥ “Ερχόμαστε”, θα γράψουμε στην άδεια “Πάμε Νοσοκομείο” και θα πάμε να σώσουμε τη ζωή μας.
Είπαν πήραν φάρμακα, αλλά είναι στα Νοσοκομεία.

Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Όσο για τα γαλάζια τρολλ στον πραγματικό κόσμο είναι άφαντα. Πιο σπάνια κι από οινόπνευμα σε ράφι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger