Home » , » Το "φάρμακο" του Βελόπουλου και τα κηρύγματα του Αμβρόσιου

Το "φάρμακο" του Βελόπουλου και τα κηρύγματα του Αμβρόσιου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 | 4:54 μ.μ.

Μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε με αφορμή ότι ο επικίνδυνος τσαρλατάνος πολιτικάντης Βελόπουλος, σαν τηλέμπορας, διαφήμιζε το σκεύασμα που κατασκεύασε  «Βυζαντινόν» που υποτίθεται προστατεύει από τον κορωνοϊό και την ασθένεια της πνευμονίας, είχαμε σήμερα δικαστική παρέμβαση.

Αφορμή ήταν η αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, η οποία μεταξύ άλλων επισήμανε:«με τους επίμαχους ισχυρισμούς για τις δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της εν λόγω κρέμας από τον επικίνδυνο ιό, ο κ. Βελόπουλος αποβλέπει στην αύξηση των πωλήσεων αγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό».

Θα δούμε ποια εξέλιξη θα έχει έχει η σχετική εισαγγελική έρευνα (Ας μην μας διαφεύγει ότι ο επικεφαλής της "Ελληνικής Λύσης" έχει βουλευτική ασυλία)

 Σίγουρα ο Βελόπουλος είναι ένας σεσημασμένος απατεώνας. Μικρότερος όμως απατεώνας είναι ο πρώην δεσπότης Αμβρόσιος ο οποίος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα του είπε ότι "το φάρμακο που είναι ανίκητο και νικάει όλες τις αρρώστιες είναι ο αγιασμός";
Απέναντι σ' αυτόν τον παπά γιατί δεν έχουμε εισαγγελική παρέμβαση;.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger