Home » , » Αυτή είναι η Μαρέβα.

Αυτή είναι η Μαρέβα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 | 5:03 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Μαρέβα είναι πλούσια, σύζυγος πολιτικού που κυβερνά μέσω αυτού.

Η Μαρέβα πάει ταξίδια στο εξωτερικό. Για να ψωνίσει με χρήματα του Ελληνικού λαού και να κανονίσει τις δουλειές των offshore, αυτές που δεν δηλώνει ο σύζυγός της στο πόθεν έσχες.

Η Μαρέβα μισεί τους γιατρούς στο ΕΣΥ. Θέλει τα πάντα να γίνουν ιδιωτικά. Να απολυθεί νοσηλευτικό προσωπικό. Να έχουν φάρμακα μόνο όσοι είναι πλούσιοι και μπορούν να πληρώσουν.

Βασικά η Μαρέβα μισεί τους πάντες. Και κοροϊδεύει τους πάντες. Αλλά είναι υποκρίτρια, κι έτσι παρουσιάζεται από τα άρρωστα ΜΜΕ εντελώς διαφορετική με αυτό που είναι: Μια πλούσια, εγωπαθής, ανόητη.

Η Μαρέβα προσπάθησε να καπελώσει την ευγνωμοσύνη που νιώθει ο κόσμος στους εναπομείναντες γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ. Αυτούς που δεν πρόλαβε να διώξει το κόμμα της. Με τους παπαγάλους των ΜΜΕ, αποπειράθηκε να οικειοποιηθεί το χειροκρότημα άλλων. Έτσι ελάχιστοι, σε σύγκριση με όσους ήθελαν, χειροκρότησαν τελικά. Γιατί δεν ζήτησε να χειροκροτηθεί η κυβέρνηση; Για να μην ακουστούν τα γιουχαΐσματα κατά των καταστροφέων της Υγείας.

Μην είσαι σαν τη Μαρέβα. Αυτή είναι αδίστακτη μισάνθρωπος, γιατί έχει λεφτά. Άλλωστε το κράξιμο που τρώει στο internet, δείχνει πως δεν είμαστε σαν τα μούτρα της. Οι περισσότεροι είμαστε άνθρωποι.

Για τους ήρωες που μάχονται την επιδημία με ελάχιστα εφόδια και που έχουν τη συμπαράστασή μας, ας ακούσουμε ένα. Την συντρόφισσα Όλγα Κοσμοπούλου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger