Home » , » Η κυβέρνηση θα μηνύσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο;

Η κυβέρνηση θα μηνύσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 | 3:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Διαβάζω και με πιάνουν τα γέλια:
“Έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων ανέλαβε να διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια Αθηνών, μετά από σχετική παραγγελία της εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αφορμή αναρτήσεις στον ηλεκτρονικό Τύπο, στις οποίες γίνεται λόγος για λήξη εντός Απριλίου, των περιοριστικών μέτρων που έχει θέσει σε εφαρμογή η Κυβέρνηση, λόγω της πανδημίας του sars CoV-2....' (ΕφΣυν)

Βρε θα μας τρελάνετε; Είπαμε πως μέχρι να αρχίσουν οι πλειστηριασμοί θα μας έχουν φυλακή, αλλά ο Πέτσας μίλησε για συγκεκριμένη ημερομηνία. 27 Απριλίου! “Να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι τις 27 του μήνα” έλεγε στο MEGA.
Άρα τι συμπέρασμα βγάζουν, όσοι τον άκουσαν; Θα πρέπει λοιπόν η κυβέρνηση να διώξει τον Υφυπουργό και κυβερνητικό διπρόσωπο!

Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά ούτε τελευταία που η δήθεν “δικαιοσύνη” προκαλεί με το σκεπτικό και τις αποφάσεις της. Αν είναι να τιμωρηθούν για τα ψέματα, που λένε καθημερινά οι νεοδημοκράτες, τότε εντάξει. Αλλά αν είναι με προφάσεις να διωχθούν site που κάνουν κριτική στην κυβέρνηση, να το βγάλουν από το διεστραμμένο τους μυαλό.

Κι όσο βάζουν πρόστιμα σε αστέγους και ηλικιωμένους που ψάχνουν για φαΐ, φάρμακα και αντισηπτικά, τόσο η αγανάκτηση και η κατακραυγή μεγαλώνει, άσχετα αν τα κανάλια, που έχουν τσεπώσει εκατομμύρια, κάνουν άγρια λογοκρισία και λένε ένα σωρό ψέματα.

Επίσης, μαζέψτε τους μπάτσους, γιατί την έχουν δει θεοί. Κάπως έτσι προκαλούσαν στη Χίο και τη Λέσβο. Εκείνος που θα βγει έξω δεν πάει να κολλήσει τους άλλους. Πάει για να ψάξει να βρει τα απαραίτητα.

Και τι έγινε με το ναζί που πυροβόλησε από το σπίτι του; Μη μας πει η αστυνομία πως δεν τον βρήκε! Να κρύφτηκε στην τουαλέτα μαζί με τα κωλόχαρτα; 
Ο τύπος έριξε με όπλο, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ξανακάνει παρόμοια.
Στη ΝΔ είναι υπεύθυνοι για τη ζωή των μεταναστών. Δεν θα επιτρέψουμε φασίστες εγκληματίες να μας σκοτώνουν. Αν δεν σταματήσουν, θα αναγκαστούμε να βγούμε έξω και θα τους τσακίσουμε εμείς. Οι μπάτσοι τον ξέρουν, οφείλουν να τον συλλάβουν.

Το πρόβλημα τους δεν είναι τα ψέματα. Αυτά τα λένε με το τσουβάλι. Είναι η αλήθεια που τους ενοχλεί. Οι ελλείψεις στα Νοσοκομεία. Η μαύρη αγορά. Η αφόρητη κατάσταση που δημιουργείται από την καραντίνα, ειδικά σε όσους δεν έχουν πια χρήματα.
Καμία βοήθεια δεν ακούσαμε για τους ανθρώπους των 200 ευρώ. Η ακρίβεια τους έχει καταδικάσει. Όταν τα λαμόγια και οι γαλάζιοι απατεώνες πλιατσικολογούν συνέχεια κλέβοντας εκατομμύρια. Χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν για Υγεία και Κοινωνική Πρόνοια.

Άμα ζητάνε τους ψεύτες στην κυβέρνηση να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Το πρόβλημα είναι πως οι ψεύτες δεν τιμωρούνται. Κυβερνάν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger