Home » , » Ο Μουλατσιώτης νεοεισερχόμενος σε τάξη του κατηχητικού, μπροστά στις επιδόσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ο Μουλατσιώτης νεοεισερχόμενος σε τάξη του κατηχητικού, μπροστά στις επιδόσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 | 2:18 μ.μ.

Τέτοια δημόσια επίδειξη κουτοπονηριάς και μάλιστα από ένα άτομο που θέλει να παρουσιάζεται σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος μόνο στην σημερινή πρωτόγνωρη εποχή του κορονοϊού θα μπορούσε να συμβεί.

Γιατί μπορεί να είναι δεδομένο ότι πάντα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης είναι ένα εντελώς αφερέγγυο άτομο -"το αποσμητικό της λεκάνης" σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό που είχε δώσει στο παρελθόν δεξιός πολιτικάντης- ο Στέλιος Πέτσας όμως το τερμάτισε.

Δεν δίστασε να μπει στο κουστούμι του δεξιού ψάλτη Τσιόδρα και να μας επαναλάβει δηλαδή το ίδιο τροπάρι που μας είχε πει πριν λίγες μέρες ο δεσπότης Κέρκυρας Νεκτάριος.

Προέτρεψε δηλαδή. ο Σ. Πέτσας τους πιστούς να κάνουν κάνουν μια "αμαρτία", ψευδομαρτυρώντας. Είπε επί λέξη: "Δεν υπάρχει κάποια ειδική πρόβλεψη για μετακίνηση σε εκκλησίες αλλά παρεμπιπτόντως μπορεί κάποιος να κάνει κάποια άλλη έξοδο από το σπίτι του, για άλλους λόγους που δικαιολογεί αυτή την έξοδο και να μπορέσει να εφαρμόσει αυτό που λέμε προσωπική λατρεία περνώντας και από την εκκλησία της ενορίας του"!.

Αυτός δηλαδή που υποτίθεται ότι είναι ο εκφραστής της επίσημης κυβερνητικής ενημέρωσης πρότεινε στους θρησκευόμενους πολίτες τρόπο να ξεγελάσουν το κράτος -τις αποφάσεις του οποίου φέρεται να γνωστοποιεί στον κόσμο- ώστε να κάνουν ψευδείς δηλώσεις για να επιτελέσουν την "προσωπική τους λατρεία"!


Λένε κάτι αδιανόητα τροπάρια και οι πολιτικοί ψάλτες χωρίς ράσα που μπροστά τους ο Μουλατσιώτης φαίνεται νεοεισερχόμενος σε τάξη του κατηχητικού! 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

10 Απριλίου 2020 στις 5:10 μ.μ.

Αυτός ο Νεκτάριος της Κέρκυρας, που συμβούλευε το "ποίμνιον" να δηλώσει σωματική άσκηση και να πάει στην εκκλησία, δεν είναι ο Μουλατσιώτης, όπως μάλλον εκ παραδρομής γράφετε. Πρόκειται για τον Νεκτάριο Ντόβα και κατάγεται από το Πήλιο, δηλαδή από την περιοχή μας.Είναι πολύ γνωστός στο Βόλο και τη Μαγνησία.Νεκτάριος Μουλατσιώτης ήταν ο αρχηγός των παπα-ροκάδων της Φωκίδας! Μάλλον σας μπέρδεψε το κοινό καλογερίστικο όνομα.

10 Απριλίου 2020 στις 6:13 μ.μ.

Προφανώς! Δεν ταυτίσαμε αυτούς τους δυο. Τον Μουλατσιώτη τον αναφέραμε γιατί κι αυτός έκανε μια παρόμοια δήλωση

10 Απριλίου 2020 στις 9:52 μ.μ.

Δεν είχα υπόψη μου τη δήλωση αυτή του Μουλατσιώτη.Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση και την ενημέρωση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger