Home » , » "Περίεργα" δημοσιεύματα με προέλευση ασφαλίτικους μηχανισμούς.

"Περίεργα" δημοσιεύματα με προέλευση ασφαλίτικους μηχανισμούς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Απριλίου 2020 | 8:49 π.μ.


Υπάρχει κάποιο ασφαλίτικο σχέδιο για επίθεση στον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο που έχει βάση την περιοχή των Εξαρχείων, αμέσως μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν για την επιδημία του κορονοϊού;
Η καταφατική απάντηση σ' αυτό το ερώτημα είναι η μόνη λογική εξήγηση στο ερώτημα γιατί το επιτελείο του υπουργού μπάτσων και καταστολής Μ. Χρυσοχοϊδη. διοχετεύει τέτοιες πληροφορίες, στα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια, όπως αυτές που βλέπουν την δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες,  σε μια επιδίωξη να "δημιουργήσει κλίμα".

Και να τι εννοούμε. Πριν λίγες μέρες παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων από το Open Tv, η γνωστή Μίνα Καραμήτρου για να μας πει ότι στην αστυνομία "υπάρχουν φόβοι για αύξηση της εγκληματικότητας μόλις θα αρχίσουν τα μέτρα χαλάρωσης με την επανεμφάνιση ομάδων οργανωμένου εγκλήματος καθώς επίσης και ανασύνταξη ομάδων των Εξαρχείων με ακτιβίστικες ενέργειες". (Σχολιάζαμε εδώ αυτό το προβοκατόρικο "ρεπορτάζ").

Ακριβώς τα ίδια πράγματα, διατυπωμένα με άλλες λέξεις (και αυτό δείχνει ότι η πηγή τέτοιων "ρεπορτάζ" είναι το ίδιο κέντρο) γράφει σήμερα και το "Πρώτο Θέμα": "Εξετάζεται, δε, -σ.σ από την αστυνομία- μήπως και τα Εξάρχεια μεταλλαχθούν και χρησιμοποιηθούν από εγκληματικές οργανώσεις ως θύλακας για την ανάπτυξη εγκληματικών δράσεων ή ακόμη να υπάρξει αναβάθμιση αντεξουσιαστικών ομάδων".

Και ο πιο άσχετος αντιλαμβάνεται ότι το κείμενο που απάγγειλε η "κυρία στρατηγού" και το κείμενο που υπάρχει στην φυλλάδα που αναφέραμε, έχουν κοινή προέλευση, από ασφαλίτικο μηχανισμό. Και πέρα από την ηλίθια, άκομψη προσπάθεια να τσουβαλιαστούν αντιεξουσιαστές με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου το ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει: Ποια είναι η στόχευση τέτοιων ασφαλίτικων "πληροφοριών"; Εχουν στα σκαριά κάποια μεθόδευση οι μπάτσοι με στόχο αναρχικές συλλογικότητες; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger