Home » , , » Κάλεσμα για Διεθνιστική πορεία αλληλεγγύης για να μην θρηνήσουμε και άλλους επαναστάτες δολοφονημένους από το καθεστώς του Ερντογάν

Κάλεσμα για Διεθνιστική πορεία αλληλεγγύης για να μην θρηνήσουμε και άλλους επαναστάτες δολοφονημένους από το καθεστώς του Ερντογάν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 | 10:28 μ.μ.

Στα καθεστωτικά ΜΜΕ, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά, γιατί βλέπετε, δεν πρόκειται για κάποιο "πιασάρικο" θέμα που εντάσσεται στο τρίπτυχο "αίμα, σπέρμα ψέμα".. Αλλωστε στην "διατίμηση της ζωής", σύμφωνα με το "χρηματιστήριο αξιών" που τα διέπει, η δολοφονία κάποιων επαναστατών - αγωνιστών έχει μηδαμινή αξία.

Και αναφερόμαστε στην μάχη που δίνουν στην γειτονική χώρα, ρισκάροντας την ίδια τους την ζωή με την απεργία πείνας μέχρι θανάτου που συνεχίζουν, οι δύο δικηγόροι, η Ebru Timtik και ο Aytaç Ünsal καθώς και οι πολιτικοί κρατούμενοι, Didem Akman και Özgür Karakaya.

Μέχρι τώρα από τις σφαίρες αυταρχισμού του καθεστώτος Ερντογάν έχουν δολοφονηθεί η Helin Bölek και ο İbrahim Gökçek , μέλη του επαναστατικού συγκροτήματος Grup Yorum, καθώς και ο επαναστάτης Mustafa Koçak.

Για να ενώσουμε τις φωνές μας στην προσπάθεια να μην πραγματοποιηθούν και τα διαφαινόμενα νέα εγκλήματα του στρατιωτικοφασιστικού κράτους της Τουρκίας, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Τούρκους και Κούρδους κρατουμένους απευθύνει κάλεσμα για διεθνικιστική πορεία αλληλεγγύης προς την Τουρκική Πρεσβεία (Αφετηρία τα Προπύλαια) στις 2/6 στις 6 το απόγευμα.

Και καταλήγει το κάλεσμα:

ΤΟ GRUP YORUM ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

EΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger