Home » , , » Οικονομία σε αφασία

Οικονομία σε αφασία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 | 10:49 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κούλη! Έλα γκόμενε, να σε γκαστρώσω, να πάρω τα 100 ευρώ. Βέβαια το παιδί από σένα κωλόπαιδο θα βγει, αλλά ένα πήδημα το αξίζεις. Και μια κρεμάλα μ' αυτά που κάνεις.

“Πλιάτσικο – πλιάτσικο – πλιάτσικο παντού
Όρμησαν οι γαλάζιοι στις τσέπες του λαού
Βουλευτές, υπουργοί, λαμόγια και ρουφιάνοι
Χέζουν απ' τα κανάλια ψεύτες και τσαρλατάνοι”.

Μη δίνεις τόσα “πολλά” στους φτωχούς ρε. Ένα κατοστάρικο για να λες μετά πως φαλιρίσαμε από αυτό;

Στα χρυσά αγόρια του κόμματος 8.300 στο ΚΕΑ με παιδί 300! Κι αν θα τα δώσει κι αυτά. Γιατί έληξαν πολλές αιτήσεις, κι ακόμα δεν μπορούν να βγουν πολλοί να πάνε στα ΚΕΠ.

Στο μεταξύ το χρέος βιώσιμότατο: Ούτε ο ιός στην Αμερική δεν έχει τέτοια αύξηση. Από 181,2% το δημόσιο χρέος, που το άφησαν οι προηγούμενοι μαλάκες, που δήθεν μας “έσωσαν”, έφτασε 218,27%! Αυτή την ανάπτυξη ευνοούσε η ΝΔ; Το συνολικό χρέος είναι 267,31%!

Πάει να πει πως δεν έρχεται Μνημόνιο. Μια μαύρη τρύπα νααα! έρχεται, που θα αφανίσει τα πάντα. Θυμάστε που με 110% χρέος είχαμε πρόβλημα; Τώρα δηλαδή τι έχουμε; Γκαντέμη ανθρωποφάγο για πρωθυπουργό!
Οπότε δεν ανησυχούμε. Δεν γίνεται χειρότερα. Καλά δεν πάμε και στοίχημα, Μητσοτάκη έχουμε. Θα βρει τρόπο να τα κάνει ακόμα χειρότερα.

100.000 μας λένε πήραν τα 530 ευρώ το μήνα. 250.000 όμως απολύθηκαν. Οι υπόλοιποι; Ε δεν μπορούν να δίνουν στους ανέργους. Τι θα μείνει μετά για το Μαρινάκη και τα υπόλοιπα “φτωχόπαιδα”; “Μόνο” τριάντα εκατομμύρια τους έδωσε χαρτζιλίκι ο Κούλης. Τους έδωσε και κάμποσα “μαύρα”, αλλά λέμε τα επίσημα. Άρα όλοι αυτοί έχουν 30.000.0000 δια 100... 300.000 παιδιά;

Μπορούσε λοιπόν να δώσει ένα κατοστάρικο σε όλους τους δικαιούχους του ΚΕΑ. Ή Ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, όπως το μετονόμασε. Κούλη, το ψίχουλο όπως και να πεις, ψίχουλο παραμένει. Δεν ζει κάποιος με ψίχουλα.

Γιαυτό ανοίγει τα σχολεία μπας και κολλήσουμε ιό να τελειώσουν τα βάσανά μας. Λίγο θα βασανιστούμε πριν ξεψυχήσουμε, αλλά τέρμα και τα γηρατειά και οι αρρώστιες. Την ίδια ακριβώς “κοινωνική πολιτική” είχαν οι ναζί στη Γερμανία του Χίτλερ.
Να έρθει κάνας άρρωστος τουρίστας να αφήσει τίποτε ευρώ γιατί έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουμε. Από πείνα, από πνευμονία...

Από Μητσοτάκη πάμε. Από χέσιμο δηλαδή. Γιατί χέστηκαν για το απλό κόσμο! Τους δικούς κοιτάνε να βολέψουν. Κι αν πεθάνουν και μερικοί... Μειώνεται το “πρόβλημα”! Γιατί σύμφωνα με τον Επίτιμο των βρικολάκων – μπαμπά του Κούλη, “ζούμε πολύ”!

Η υποκρισία είναι κάτι που εξοργίζει. Το έμαθαν οι παπάδες, τώρα θα το μάθουν κι οι μπάτσοι. Βλέπεις, όταν ανοίγεις τα Σχολεία, που πριν την κρίση δεν είχαν καν τους απαραίτητους εκπαιδευτικούς και στέλνεις παιδιά χωρίς μάσκες, χωρίς καμία προφύλαξη να συνωστίζονται σε λίγα τετραγωνικά για ώρες, είναι πρόκληση να λες “μην πάτε για ποτό”. Δεν είναι ανόητοι οι νέοι, καταλαβαίνουν. Ποιοι κοροϊδεύουν και ποιοι πάνε με αφορμή την κατάσταση, που οι ίδιοι δημιούργησαν, να επιβάλλουν δικτατορία.

Θεούσες στη γραμμή. Ένα κουτάλι για όλους. Γλείφτε καλά, να πάρετε όσο περισσότερο Χριστό μπορείτε.

Γαλάζια τρολάκια δεν μπορεί ως τις 4 Μαΐου να κολλούσαν οι μαθητές, να ήταν επικίνδυνα και από τις 4 και μετά να μην κολλάνε, χωρίς να έχει βρεθεί φάρμακο ή εμβόλιο. Τον δήθεν “άγιο” που πήγανε να πλασάρουν τα ΜΜΕ δεν τον εμπιστεύεται πλέον κανείς. Γιατί δεν ήταν επιστήμονας, ήταν ψάλτης. Το χειρότερο, δεν ήταν ειλικρινής, αλλά κομματόσκυλο.

Τώρα που ο κόσμος αρχίζει, όχι μόνο να βγαίνει έξω, αλλά να ξυπνά, δεν σώζει τίποτε τη ΝΔ. Η αρρώστια της είναι ανίατη, λέγεται προδοσία, απατεωνιά, αλαζονεία. Και αυτή την έριξε στην εντατική χωρίς ελπίδες ανάκαμψης.

Υπενθυμίζουμε πως υπεύθυνη για ό,τι συμβεί στα παιδιά στο σχολείο, θα είναι η κυβέρνηση. Κι αλίμονο, αν κολλήσουν, όπως κολλάνε γρίπη τις προηγούμενες χρονιές. Δεν θα υπάρξει φυλακή, αλλά εκτέλεση από τον αγανακτισμένο κόσμο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger