Home » , » Τα παλιοτόμαρα της ΝΔ

Τα παλιοτόμαρα της ΝΔ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 | 2:56 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα αδίστακτα κομματόσκυλα της γαλάζιας συμμορίας, οι ανθρωποφάγοι νεοφιλελέ που μας έλεγαν να μείνουμε σπίτι σήμερα ξεσαλώνουν εναντίον των καθηγητών που αρνούνται να βάλουν σε κίνδυνο τους μαθητές.
Βρίζουν απειλούν και ψεύδονται ως συνήθως.

Ψέμα πρώτο: Δήθεν οι καθηγητές δεν έχουν επιχειρήματα. Πέρα από το ότι έχουμε πει τα επιχειρήματα των εκπαιδευτικών πολλές φορές, ποιοι έχουν επιχειρήματα υπέρ του ανοίγματος των σχολείων; Ο Τσιόρδας; Που μας έλεγε ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκες;

Ας αναλάβει λοιπόν εγγράφως ο πρωθυπουργός, η υπουργός παραπαιδείας την ευθύνη. Να ανοίξουν τα σχολεία που τόσο θέλουν αλλά στο πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή να παραιτηθούν και να πάνε φυλακή. Αλλιώς να σκάσουν και να πουν στα καθάρματα της ΝΔ, τους χαχόλους τους, να το βουλώσουν.

Αλήθεια, πόσοι από αυτούς που βγαίνουν και βρίζουν τους εκπαιδευτικούς που λένε και ζητάνε τα αυτονόητα έχουν παιδιά και πόσοι από αυτούς θα τα στείλουν στο σχολείο; Ρώτησαν; Γιατί όσους βρήκα ανεξαρτήτως τι ψηφίζουν είναι αντίθετοι στο να ανοίξουν τα σχολεία.

Το Υπουργείο γνωρίζει πως μπορεί η ύλη να καλυφθεί εφόσαν προσληφθούν καθηγητές την επόμενη χρονιά, που ίσως έχουμε φάρμακο και εμβόλιο. Γιατί να ρισκάρουν ζωές ανθρώπων;

Τα γαλάζια παράσιτα που σήμερα επιτίθενται στους εκπαιδευτικούς ήταν οι ίδιοι που ήθελαν ιδιωτικά Νοσοκομεία, τα χαΐρια των οποίων τα είδαμε.
Είναι τα τρολλ και οι απατεώνες, που λύσσαξαν για οποιονδήποτε έβγαινε έξω μόνο και μόνο για να πάρει τα απαραίτητα. Που ζητούσαν συνέχεια κι άλλα μέτρα. Τι άλλαξε; Ο Μητσοτάκης, ο νονός τους, έκανε κωλοτούμπα. Και τώρα έκαναν κι αυτοί. Όπως με το Μακεδονικό.

Οι εκπαιδευτικοί δεν πτοούνται από μερικά πληρωμένα γαλάζια τρολάκια. Οι εργαζόμενοι στα σχολεία και οι σύλλογοι γονέων είναι μαζί τους. Απαιτούν κλείσιμο των σχολείων.
Ας ρωτήσουν τους δικούς τους, τα μέλη τους, που επίσης ανησυχούν σοβαρά.

Τα δεξιά και ακροδεξιά παλιοτόμαρα είναι κανίβαλοι και ψεύτες.
Πριν μέρες ξεσπάθωναν εναντίον όσων έλεγαν πως στις Εκκλησίες μεταδίδεται ο ιός. Μετά, αφού ο τσέλιγκας άλλαζε σκοπό λόγω σφοδρών αντιδράσεων, οι ίδιοι άλλαξαν εντελώς τροπάρι βρίζοντας τους παπάδες, προσφέροντας μας άφθονο γέλιο.

Τώρα όμως δε γελάμε, η κατάσταση είναι σοβαρή. Μπορεί αύριο ο Μητσοτάκης μπροστά στην αγανάκτηση να αποφασίσει να κλείσει τα σχολεία και να ξεφτιλιστούν ξανά εντελώς τα άθλια υποκείμενα, που βρίζουν τους καθηγητές και τους δασκάλους.

Οι καθηγητές έχουν αίσθημα ευθύνης. Ξέρουν την κατάσταση. Δεν κάθονται όλη μέρα στο twitter να γράφουν ό,τι τους πει το κόμμα. Μαθητές σε κλειστό χώρο χωρίς μάσκες είναι πολύ επικίνδυνο τόσο για τους ίδιους που βρίσκονται όσο και για τους δικούς στο σπίτι.

Δεν θα πληρώσουμε εμείς με την υγεία μας και τη ζωή μας τα κέρδη των ιδιωτικών σχολείων.

Φυσικά δεν είναι μόνο τα θέματα ασφάλειας, είναι ένα σωρό άλλα θέματα που θέτουν οι καθηγητές και οι γονείς και που δείχνουν τα χάλια του υπουργείου σκοταδισμού και παραπαιδείας. Προέχει όμως η ασφάλεια των παιδιών που δεν είναι καθόλου σίγουρη.
Ούτε πρόκειται να αποδεχθούν οι γονείς πειράματα με τα παιδιά τους.

Ο Μητσοτάκης την έχει δει Παπαδόπουλος. Σύντομα θα έχει την τύχη του προδότη πραξικοπηματία.
Όσο για τα γαλάζια παλιοτόμαρα τους στέλνω ένα κοινωνικό μήνυμα:
Μη γλείφετε πισινούς βουλευτών. Ο ιός μεταδίδεται κι έτσι.
Βρείτε άλλη δουλειά. Το να εξευτελίζεστε λέγοντας ψέματα και μαλακίες είναι ντροπή δεν είναι δουλειά.
Ευτυχώς δεν τους πιστεύει κανείς. Κι όταν έρθει η ώρα οι γονείς δε θα ρισκάρουν για να κάνει το κέφι του ο βρικόλακας.

Όσοι θέλουν υπάρχουν τα σεμινάρια του Σκοιλ Ελικικού. Να πάνε σε μια κλειστή αίθουσα να σεμιναρίζονται και στο τέλος να πάνε στις Εκκλησιές να γλείφουν το κουταλάκι. Να τελειώνουμε με τα βολεμένα παράσιτα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger