Home » , , » Καμία μπουγάδα δε σώζει το Μητσοτάκη.

Καμία μπουγάδα δε σώζει το Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 | 5:26 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 97 κρούσματα μέσα σε 4 μέρες. Φτάσαμε έτσι τα 3.049 και τους 182 νεκρούς. “Νικήσαμε”!
Χθες μόνο είχαμε 52 κρούσματα που σημαίνει αυτό που είχαμε πει από την αρχή: Πως χωρίς τεστ και ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ, ο ιός θα επανέρθει.

Στη Μύκονο κολλάει, στον Άδωνι όχι. Ο υπουργός έκανε μια φιέστα όπου μαζεύτηκαν μερικοί χαχόλοι. Και φυσικά στριμώχθηκαν για να είναι κοντά στο “βύσμα”.

Καλέ γλείφετε με τη σειρά και κρατάτε απόσταση! Όχι Κορονοϊό, κοριούς και ψείρες θα κολλήσετε. Κι όσοι δεν έχουν προφυλακτικά και αφροδίσια.
Διότι στον πισινό των κηφήνων υπάρχουν πολλά. Από υποσχέσεις που δεν τηρούνται, μέχρι λεφτά από αρπαχτές. Χώρια τα κολοβακτηρίδια και τα άλλα μικρόβια. Αλλά δεν ακούτε, όταν σας λέμε μη βάζετε τη γλώσσα σας στον κώλο των βουλευτών.

Να πω πρώτα τα ευχάριστα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπούμε καραντίνα. Κι αυτό γιατί τα έφαγαν όλα. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου ευχάριστο, είναι όμως αλήθεια. Δεν έχουν ούτε για το πεντακοσάρικο που θα έδιναν στους νέους απολυμένους.

Τα δυσάρεστα είναι όλα τα υπόλοιπα. Το πλιάτσικο, η αχρηστία, η αλαζονεία, η βλακεία των κυβερνώντων.

Κι ακόμα δεν ήρθαν τα αρρωστάκια τα ζουμπουρλούδικα από το εξωτερικό. Ήρθαν λίγοι αλλά υποτίθεται πως τους έλεγξαν. “Εντάξει έχουν ιό, οπότε μπορούν να περάσουν, να κολλήσουν τους άλλους. Από Ιούλιο “μπείτε άρρωστοι βήξτε και κολλήστε ελεύθερα”.

Φυσικά η μίζα πάει σύννεφο. Και η προπαγάνδα. Μας λένε πχ πως πάνε στα νησιά να ελέγχουν για τον ιό. Δεν πήγε ακόμα εκεί. Στα γραφεία της ΝΔ και τα κανάλια όπως ο sskai κάντε τεστ, να γελάσουμε. Να κάνουν εκπομπές από την εντατική αυτοί που ήθελαν να ανατινάξουν τα δημόσια νοσοκομεία. Όσοι τόσο καιρό δεν κάνανε ένα ρεπορτάζ για την κατάσταση εκεί, γιατί δεν συνέφερε τη ΝΔ.

Και εδώ να πούμε ένα μπράβο σε ένα γιατρό που δεν δέχτηκε την κοροϊδία του πλουτοκράτη, που έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό και στο εσωτερικό το παίζει ευεργέτης.

Ο Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Αττικόν» έγραψε:

Δεν επιθυμώ να λάβω την δωρεά του ιδρύματος διότι την θεωρώ διαχωριστική σε σχέση με τους άλλους συναδέλφους μου όλων των τμημάτων, κλάδων και ειδικοτήτων, που ήταν παρόντες στη μάχη της δημόσιας υγείας, άσχετα αν δεν υπηρέτησαν στα συγκεκριμένα τμήματα που αναφέρει η δωρεά.

Επιπλέον, τη θεωρώ υποκριτική σε σχέση με την κυβερνητική πολιτική και πρακτική, που επιχειρεί να αντικαταστήσει με έκτακτα ποσά και δωρεές, τη μόνιμη μισθοδοσία, τις αυξήσεις μισθών και την επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού.

Δεν είναι θέμα ατομικής ευθύνης. Όταν λένε ακόμα και τράγοι πως μας έσωσε ο γκαντέμης, όταν τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν πως δήθεν πάμε καλά και πως ο ήλιος θα μας σώσει (!) ο κόσμος σκέφτεται πως ή τα προηγούμενα μέτρα ήταν υπερβολικά, ή όντως δεν υπάρχει κίνδυνος.

Εμείς επιμένουμε, υπάρχει κίνδυνος. Όλα τα ψέματα της κυβέρνησης είναι για επικοινωνιακούς λόγους και για να συνεχίσει το κλέψιμο. Θέλει να έρθουν τουρίστες, να πάρει φράγκα. Σαν τον νταβατζή που περίμενε το στόλο για να τα πάρει από τα κορίτσια. Οι οποίες έπαιρναν τελικά ελάχιστα, καθώς και τις αρρώστιες του κάθε ναύτη.

Ο Κούλης τα έκανε όλα πουτάνα. Βέβαια τρέχει και μοιράζει δώρα σε τραγιά με ράσα, ώστε να τον υμνούν για να μην του φύγουν οι θεούσες, οι οποίες όπως μου είπε η Καλλιόπη, που τα ξέρει αυτά, “αφορεσμένο δεν ψηφίζουν”!
Το τι μαδογένι έχει να γίνει μεταξύ νεοδημοκρατών και χρυσαυγιτών - βελοπουλικών μέσα στην Εκκλησία, δε λέγεται.
Ήδη ρασοφόρα κομματόσκυλα πήραν γραμμή να ησυχάσουν το ποίμνιο που φυσικά τώρα εξοργίζεται. γιατί βλέπει πως ο λόγος που έκλεισαν οι Εκκλησίες δεν ήταν ο ιός. Φυσικά, ο λόγος ήταν επικοινωνιακός και για να περάσει το 5ο Μνημόνιο κάνοντας ταυτόχρονα τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος.

Καμία μπουγάδα δε σώζει το Μητσοτάκη. Το χειρότερο είναι πως θα ακούμε πάλι μαλακίες καθώς αρχίζει το καθημερινό μασάζ. “Αυτοί οι Ρομά στη Μύκονο φταίνε”. Δεν ήταν Ρομά; Ε δεν φταίνε ούτε αυτοί.
Γιατί ο φασισμός και ο ρατσισμός βαδίζει πάντα με τη βλακεία και το έγκλημα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger