Home » , » Θυμάστε έναν δημοσιογράφο στον οποίο έπρεπε να αποδοθεί το βραβείο Πούλιτζερ για το ρεπορτάζ που είχε κάνει για τους "Ιπτάμενους αναρχικούς";

Θυμάστε έναν δημοσιογράφο στον οποίο έπρεπε να αποδοθεί το βραβείο Πούλιτζερ για το ρεπορτάζ που είχε κάνει για τους "Ιπτάμενους αναρχικούς";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 | 8:54 μ.μ.

Του Σ.Λ

Επειδή δεν θεωρούμε ότι έχουμε αναγνώστες/ιες που τους χαρακτηρίζει η αφέλεια, θα αποφύγουμε να σχολιάσουμε τα γραφόμενα ενημερωτικής ιστοσελίδας που αναφέρει ότι "μετά από μακροχρόνιες έρευνες που πραγματοποίησε με κάθε μυστικότητα η ΕΥΠ κατόρθωσε να ξεριζώσει ένα καρκίνωμα ου υπήρχε στους κόλπους της ΕΛΑΣ αποτελούμενο από επίορκους αξιωματικούς της αστυνομίας". Το σκηνικό του καλού και κακού μπάτσου είναι χιλιοπαιγμένο και μόνο όσους/ες έχουν νηπιακή πολιτική σκέψη μπορεί να ενδιαφέρει

Οπως έγραφα σε προηγούμενο κείμενο μου από τον Οκτώβρη του 2019 η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει παραδώσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς ένα τεράστιο φάκελο -προϊόν «σκοπιμοτήτων στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ», κάνουν λόγω δημοσιεύματα- για την ύπαρξη ενός εγκληματικού κυκλώματος στο οποίο πρωταγωνιστών 16 νυν και πρώην αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με την φημολογία που κυκλοφορεί εμπλοκή έχουν και δυο πολιτικά πρόσωπα".

Με απλά λόγια την εποχή που ήταν επικεφαλής της ΕΥΠ ο Γιάννης Ρουμπάτηςμ -ένα άτομο προερχόμενο απ’ το «βαθύ ΠΑΣΟΚ», απόφοιτο Αμερικανικού Πανεπιστημίου με μεγάλες διασυνδέσεις με ξένα "κέντρα"- είχε προκύψει ένας πόλεμος ανάμεσα σε συμμορίες ένστολων με κατάληξη την αποκάλυψη του εγκληματικού κυκλώματος στο οποίο αναφέρεται σήμερα πρωτοσέλιδα η εφημερίδα "Kontra".
Συνήθως όταν υπάρχει αδυσώπητος πόλεμος ανάμεσα σε μαφιόζικες συμμορίες, υπάρχουν και θύματα.

Αν και η δικογραφία της υπόθεσης έχει διαρρεύσει το σημερινό δημοσίευμα αποφεύγει να γράψει ολόκληρα τα ονόματα αυτών που εμπλέκονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο με την εφημερίδα "Παραπολιτικά" που κυκλοφορεί αύριο. Κι αυτό γιατί σε κάποια συνομιλία που έχει υποκλαπεί εμπλέκεται και το όνομα του Πάνου Καμμένου ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Κουρτάκη.
Ανάλογο κείμενο, μάλλον του Β. Λαμπρόπουλου θα υπάρχει και στο Κυριακάτικο "Βήμα" όπως μας αναφέρει η ίδια πηγή.
Γι' αυτό τον λόγο περιμένουμε να ενημερωθούμε και απ' αυτά τα δημοσιεύματα για να γράψουμε ένα ολοκληρωμένο κείμενο μετά.

Υ.Γ: Η ιδιαίτερη αδυναμία μου σ' αυτή την ιστορία είναι η εμπλοκή ενός δημοσιογράφου, που κακός δεν του έχει αποδοθεί το βραβείο Πούλιτζερ για ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ που έχει κάνει με θέμα τους "Ιπτάμενους αναρχικούς".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger