Home » , , » Οι μπογδανιές ενός συνειδητού ψεύτη συναντούν το νεοδημοκρατικό iq ραδικιού

Οι μπογδανιές ενός συνειδητού ψεύτη συναντούν το νεοδημοκρατικό iq ραδικιού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 | 5:35 μ.μ.


Του Σ. Λ.

Να επανέρχεσαι με αναφορές στον γελοίο, γραφικό, ακροδεξιό, -και κατά δήλωση του "διανοούμενο"- βουλευτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνο Μπογδάνο, καταντάει κουραστικό.

Αποφεύγοντας να πάρουμε θέση σε μια εκτίμηση ευρέως διαδεδομένη στους χρήστες του διαδικτύου και η οποία ισχυρίζεται ότι ο τύπος αυτός δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην βουλή, αλλά σε κάποιο κατάλληλο ίδρυμα που ασχολείται με προβληματικούς συνανθρώπους μας, επικεντρωνόμαστε στην σημερινή του απίστευτη αλητεία. 

Αυτός, ο νεοδημοκράτης βουλευτής, φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να γίνεται συνεχώς περίγελος, αφού μόνο κάποιος που τον θεωρεί ποιητή -ο πολυτάλαντος "εθνοπατέρας" - παρουσιάζεται και μ' αυτή την ιδιότητα- μπορεί να αποδεχθεί την εκδοχή γεγονότων που παρουσιάζει,

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται κύρια στον ίδιο, αλλά στην Ν.Δ., που επιλέγει τέτοια στελέχη, και στους σανοφάγους οπαδούς της, που θεωρούν ένα μπογδάνο "εκλεκτή προσωπικότητα" για να τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο.

Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα αν όντος είναι τόσο βλάκας ή έχει την αίσθηση ότι μας δουλεύει όλους.
Αυτά που γράφει σήμερα στον λογαριασμό του στο twitter, σχετικά με την εξέλιξη που είχε η προγραμματισμένη εκδίκαση της μήνυσης που είχε υποβάλλει στο μέλος του "Ρουβίκωνα", Σπύρο Δαπέργολα, μου δημιουργεί έναν άλλον προβληματισμό.

Ο νεοδημοκράτης βουλευτής αναφέρει ότι σήμερα υπήρξε αναβολή της δίκης, με την αιτιολογία ότι δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος.
Την τοποθέτηση του Μπογδάνου ασπάστηκαν δεκάδες διαδικτυακοί ακόλουθοι του, και την εμπλούτισαν με αρκετά σχόλια στα οποία αναφέρονται εντελώς απαξιωτικά για την "κότα" τον αναρχικό, που δεν τολμάει να εμφανιστεί στην δίκη και ένα σωρό τέτοιες ανοησίες.

Και εδώ, δεν μπορείς παρά να επισημάνεις ότι είναι μεγάλο μέρος του δεξιού εκλογικού σώματος έχει iq ραδικιού!
Καταπίνουν αμάσητο ένα ολοφάνερο ψέμα, το οποίο το αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε με στοιχειώδη αντίληψη.
Δεν υπάρχει περίπτωση -σύμφωνα με την νομολογία τους- να αναβληθεί δίκη επειδή δεν παρουσιάστηκε ο κατηγορούμενος. Αν υπάρχει προγραμματισμένη δίκη και ο κατηγορούμενος δεν εμφανιστεί, δικάζεται ερήμην. Μόνο αν δεν παραστεί ο μηνυτής η δική αναβάλλεται.

Κατανοητό να σερβίρει κουτόχορτο στους νεοδημοκράτες ο Μπογδάνος. Αυτός είναι ένας συνειδητός ψεύτης. Τα δίποδα όμως που τον πιστεύουν;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger