Home » , » Σήμερα πάλι άνοιξε το κουτί με τις παπαριές.

Σήμερα πάλι άνοιξε το κουτί με τις παπαριές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 | 9:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

153 κρούσματα, αυτοδυναμία, κι ο Κούλης λέει πως φταίνε “οι νέοι, οι παραλίες και οι γάμοι”. Δεν φταίει ο ίδιος που άφησε χωρίς κανένα έλεγχο τους τουρίστες τους ζουμπουρλούδικους.
“Του το είπαν οι επιστήμονες”. Άρα υπάρχει κάποιος κομπογιαννίτης γέρος, φανατικός εργένης, που δεν ξέρει μπάνιο, ο οποίος βγάζει τις αποφάσεις!

ΑΟΖ με την Αίγυπτο τώρα που πέθανε ο τουρισμός μαζί με την Οικονομία. Μην ανησυχείτε: Τα κτήματά του δεν θα τα δώσει. Όλα τα άλλα όμως προκειμένου να τα πάρει ο Σουλτάνος, θα τα χαρίσει σε άλλους. Έτσι, για να μάθεις Ερντογάν!

Παίζουμε ένα παιχνίδι”; Είπε ο Ταγίπ στον Κυριάκο.

“Τι παιχνίδι εφέντη μ”; Τον ρώτησε ο δικός μας

“Κρυφτό! Αλλά αν σε βρω, θα σου πάρω τα νησιά”! Είπε ο Σουλτάνος.

“Καλά”, του απάντησε ο Μητσοτάκης. “Θα πάω να κρυφτώ, κι αν δεν με βρεις, θα είμαι στη Χάγη”!

Τα ξεπουλά όλα λέμε, ΟΛΑ!

Αναδρομικά: Το ανέκδοτο με μια λέξη. Όχι μόνο δεν θα πάρουν τίποτε οι συνταξιούχοι, αλλά με το χαράτσωμα θα δώσουν κι από πάνω! Το μεγαλύτερο πλιάτσικο από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπου οι Γερμανοί φίλοι του μπαμπά του, ρήμαξαν την Ευρώπη.

Να μην πάει ο Δένδιας στην Αίγυπτο μετά; Κάπου πρέπει να ζητήσει άσυλο!

Πέθανε στην Αγιά Σοφιά ο μουεζίνης, γιατί οργίστηκε ο Θεός! Μπράβο στο Θεό, αν και άργησε αρκετές μέρες...

Πάντως ο Θεός το δήλωσε. “Φτιάξτε μουσεία - όχι ναούς”; Τι όχι;

Αν πεθάνει παπάς μες τον ναό είναι άγιος και τον πήρε ο Ύψιστος κοντά του, κι αν πεθάνει αλλόθρησκος, είναι αμαρτωλός; Για δείτε το ξανά.

Αλήθεια, στην Τήνο θα φοράνε μάσκα, όταν θα μπουσουλάν, να πάνε στη Μεγαλόχαρη; Τις κάμερες να έχουμε έτοιμες. Οι παπάδες πάντως δεν φοράνε άλλες μάσκες. Μόνο αυτή του καλού χριστιανού.

Μας χρεοκόπησαν, μας απέλυσαν, μας αρρώστησαν, μας ξεπούλησαν, οπότε τώρα ήρθε η ώρα του παραμυθιού της ΑΟΖ. Μέχρι να εμφανιστεί ο δράκος Μητσοτάκης να μας φάει και να μάθουμε πως χάνουμε μισό Αιγαίο και Θράκη. Αλλά θα μας φάει κομψά.

Ελλάδα μέχρι τη Λαμία όμως οι δικοί του θα πανηγυρίσουν που γλύτωσε Στερεά και Πελοπόννησος. Άλλωστε τα νησιά γέμισαν κρούσματα. Από τους ανεύθυνους κατοίκους, που δεν σέβονται τους άρρωστους τουρίστες από τη Βόρεια Ευρώπη. Οι ξένοι δεν έκαναν τεστ, η κυβέρνηση απέτυχε. Είναι τα παράξενα της εκπαίδευσης.

Παιδεία: Σε λίγο ανοίγουν τα Σχολεία. Οπότε Κούλη κρύβε κρούσματα. Και βάλε φίμωτρο στον Κικίλια. Είπε πως μπορεί να αρρωστήσουν σε οποιαδήποτε ηλικία και μάλιστα βαριά! 
“Καρφί”! Δεν άκουσες, Βασίλη, το δεξί ψάλτη, όταν άνοιγε τα σχολεία;

Αυτά που λένε σήμερα τα κανάλια για τους νέους, να τα θυμούνται το Σεπτέμβρη όταν θα ξαναπάθουν Τραμπ. “Τα παιδιά δεν κολλάνε, κι ας είναι ώρες χωρίς μάσκες σε κλειστό χώρο”. Κι ας κάνει θραύση η γρίπη κάθε χρόνο. Ένα έγκλημα παραπάνω.

Εθνικά υπερήφανοι άστεγοι! Σε λίγο πλειστηριασμοί. Για να ξεκολλήσουμε επιτέλους από τα σπίτια μας! Θέλουμε δεν θέλουμε. Στο δρόμο, αδερφές μου, στο δρόμο!

Στο δρόμο πρέπει να δώσουμε και την απάντηση. Με πορείες, διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις.
Δεν ξέρω αν το είπαν στους φασίστες, αλλά χάρη στους αγώνες είχαμε κάποια δικαιώματα. Αλλιώς θα ήμασταν ακόμα σκλάβοι.

Σκλάβους μας κατάντησαν. Άρα περισσότερο παρά ποτέ χρειάζεται να κερδίσουμε την Ελευθερία μας.

Δεν προτρέπω σε βια, φοβικέ μου νοικοκύρη. Η βία της εξουσίας προτρέπει να Επαναστατήσουμε. Ή να χαθούμε.
Και μάθε πως ο νόμος μιλάει κυρίως εναντίον των ρατσιστών. Οι φασίστες είναι βίαοι. Και καθάρματα επίσης. Και πλιατσικολόγοι.

Απέτυχαν παντού. Εμπρός λοιπόν για νέα λίστα Πέτσα! Ό,τι φάνε, ό,τι πιούνε, κι όσα αρπάξει ο 
Μητσοτάκης τους. Για όσο ακόμα προλαβαίνουν...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger