Home » , » Λέτε και οι "θρησκευτικοί πατέρες" να επιδιώκουν ... κοινωνία Δαιμόνων;

Λέτε και οι "θρησκευτικοί πατέρες" να επιδιώκουν ... κοινωνία Δαιμόνων;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 | 7:31 μ.μ.

Αν υποθέσουμε ότι επιδίωξη της ηγεσίας της επικρατούσας θρησκείας στην Ελλάδα είναι να δημιουργηθεί σε 20 χρόνια .... μια κοινωνία Δαιμόνων .... θα κόψουμε φλέβες.
Επειδή όμως εμείς στερούμαστε τέτοιας φαντασία καθώς και ποιμαντικής διδασκαλίας, αναμένουμε το νέο θεόσταλτο κήρυγμα του "αγίου" Μόρφου.

Να θυμίσουμε ότι ο δέσποτας αυτός μας είπε πρόσφατα ότι "εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια κοινωνία μετά από 20 χρόνια, Δαιμόνων.Όχι ανθρώπων.Δαιμόνων".
Υποθέτουμε ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί όταν και οι ανώτατοι θρησκευτικοί πατέρες μας κυκλοφορούν με το όργανο που οδηγεί στην επικράτηση επί της γης του Αντίχριστου. .

Και εδώ αναφερόμαστε στις απόψεις ενός γνωστού ιεράρχη και όχι ενός τυχαίου παπά όπως αυτόν που δίδαξε το ποίμνιο του ότι μάσκες φορούν μόνο οι καρναβαλιστές και υποστήριξε ότι ο κορονοϊός  είναι ένα ψέμα εκτομώντας ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορονοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν».

Λέτε το "ακάθαρτο πνεύμα" να κατόρθωσε να εισβάλει και στην Ιερά Σύνοδο της Ελλάςδας; Παρακαλείται ο  "εθνικός ιεράρχης" μας Αμβρόσιος. να τοποθετηθεί.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger