Home » , » Ο ΕΝΦΙΑ παρουσιάστηκε, και ο Μίλτος βρίσκει λύση σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι

Ο ΕΝΦΙΑ παρουσιάστηκε, και ο Μίλτος βρίσκει λύση σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 | 1:23 π.μ.


Να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για το 2020. Οπότε μαζί με όλα που μας έχουν βρει στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας", έσκασε και το αναμενόμενο μαντάτο ότι πρέπει να αρχίσουμε να πληρώνουμε κι' αυτό το χαράτσι.
Μάλιστα, η κυβέρνηση του νέου Μωυσή μεγαλόψυχα φερόμενη προς το πόπολο του δίνει την δυνατότητα να το εξοφλήσει σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με τις δυο πρώτες δόσεις να πρέπει να πληρωθούν μέχρι τα τέλη Οκτώβρη.

Τώρα, αν έλαχε να είστε ρέστοι και άνεργοι, έχοντας όμως ένα σπιτάκι, η λύση υπάρχει και μας την έχει αναφέρει εδώ και καιρό το άξιο στέλεχος της κυβέρνησης που ονομάζεται Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Πουλάς το σπιτάκι σου, πληρώνεις το χαράτσι και σίγουρα θα σου μείνουν χρήματα για να αγοράσεις ένα αντίσκηνο για να μείνεις με την οικογένεια σου. 

Για να σου παραχωρήσει δωρεάν για να διαμείνεις ένα από τα 120 ακίνητα που διαθέτει ο Μίλτος δεν το συζητάμε.
Καπιταλισμό έχουμε και η ατομική περιουσία είναι κάτι το ιερό πόσο μάλλον όταν αποκτήθηκε με κοπιαστικό τρόπο.
Γιατί αν δεν το γνωρίζεται, την τεράστια ακίνητη περιουσία ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ., την κληρονόμησε από τον συνονόματο παππού του.
Ξέρετε τι τεράστια προσπάθεια έκανε αυτός για να την αποκτήσει;
Θεωρείτε ότι είναι εύκολο να είσαι δικηγόρος των δωσίλογων και του ίδιου του τοποθετημένου από τους Γερμανούς κατοχικού πρωθυπουργού Ιωάννη Ράλλη, σε μια δίκη παρωδία, μετά την Γερμανική κατοχή;
Λογικό είναι να προσφέρθηκαν κάποια ακίνητα στον "διαπρεπή" δικηγόρο τα οποία τελικά κατέληξαν στον εγγονό του.

Οπότε αν τυχόν είστε άφραγκοι και δεν έχετε να πληρώσετε το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ, ακολουθήστε την παρότρυνση του Μίλτου.
Μην σας επηρεάσει αρνητικά το γεγονός ότι αυτή η "συμβουλή" προέρχεται από έναν πολιτικάντη, ο οποίος βρέθηκε στην πολιτική επικαιρότητα "κληρονομώντας" την "εκλογική πελατεία" του πατέρα του, και όσες φορές βρέθηκε στην επικαιρότητα ήταν σε δημοσιεύματα λαϊβ στάιλ περιοδικών, για την προκλητική του ζωή επειδή "είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή", όπως αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger