Home » , » Στην ΕΡΤ έχουν χιούμορ. Μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη, παίζουν την ταινία "Αλίμονο στους νέους". - Αλίμονο σε όλους μας, όσο αυτός και η συμμορία του λεηλατεί.

Στην ΕΡΤ έχουν χιούμορ. Μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη, παίζουν την ταινία "Αλίμονο στους νέους". - Αλίμονο σε όλους μας, όσο αυτός και η συμμορία του λεηλατεί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μέντιουμ Μήτσος: Διαβάζει και βουλωμένο γράμμα! Εντελώς δωρεάν προλέγει το μέλλον. Μόνο στο site μας. Είπαμε μήνες πριν πως δεν θα γίνει νέα καραντίνα. Τον σκίσαμε τον Παΐσιο, που ούτε τον Κορονοϊό δεν μπόρεσε να δει. Βέβαια εκεί κανείς παπάς δεν είδε ιό ειδικά όταν κοινωνούν, φιλάνε τζάμια, φιλιούνται - αγκαλιάζονται μεταξύ τους κλπ - κλπ.

Φυσικά δεν έχουμε κληρονομικό χάρισμα. Εκτός από μυαλό. Ο λόγος που δεν μας κλείνουν πάλι στα σπίτια μας είναι όπως έγραψαν στο twitter “Μετάφραση διαγγέλματος: «Πουτάνα τα έκανα, κανονικά έπρεπε να σας κλείσω μέσα, αλλά θα έπρεπε να σας πληρώνω και δε θέλω. Τα θέλω για αλλού τα λεφτά. Κάντε ό,τι νομίζετε και να φοράτε μάσκα»”.

Εκτός από τους οικονομικούς λόγους (μια ύφεση 15 πόντοι με στο συμπάθιο) είναι πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τον ακούσουμε. Γιατί ο καταλληλότερος «Μωυσής» μας βούλιαξε στον πάτο της θάλασσας.

«Ακούσαμε επί 9 λεπτά πως για τα πάντα την ευθύνη την έχουμε εμείς. Και φυσικά ψέματα για τον αριθμό των ΜΕΘ, ψέματα για προσλήψεις στο ΕΣΥ, ψέματα για περισσότερα λεωφορεία. Ψέματα για τα πάντα. Ας τον ευχαριστήσουμε».

«Εσείς φταίτε»! Αυτό ήταν με δυο λέξεις το διάγγελμα του Γκαντέμη. Εμείς φταίμε που ακόμα τους ανεχόμαστε. Και βέβαια υπάρχει ατομική ευθύνη στην κάλπη.

«Στην ΕΡΤ έχουν χιούμορ. Μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη, παίζουν την ταινία "Αλίμονο στους νέους". Αλίμονο σε όλους μας, όσο αυτός και η συμμορία του λεηλατεί.

Φυσικά οι κουταμάρες που είπε και η προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας νεύριασαν τον κόσμο. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν τον παρακολούθησαν πολλοί. Δεν άντεξαν τη γελοιότητα.

Βέβαια ήταν και σοκαρισμένος από δυο πράγματα: Το πρώτο ήταν η υποδοχή στην Καρδίτσα. Πρώην κάστρο της ΝΔ. Τον έφτυναν και νόμιζε πως έβρεχε ακόμα.

Μια παρένθεση: Δυστυχώς βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην περιοχή οπότε τα θύματα αυξάνονται κι άλλο.

Το δεύτερο σοκ είναι οι μαθητές που αρνούνται να γίνουν φορείς του ιού και σήμερα διαδήλωσαν δυναμικά και μαζικά σε πάρα πολλές πόλεις. Παρά την τρομοκρατία τα παιδιά αγωνίζονται για προσλήψεις εκπαιδευτικών κι όχι μπάτσων ή βολεμένων κηφήνων που θα αλώσουν το δημόσιο χρήμα. Για παιδεία και για υγεία.

Τα σκουλήκια της ΝΔ προσπαθούν με συκοφαντίες να σπιλώσουν τα παιδιά. Μάλιστα στο στόχαστρο των γαλάζιων ναζί μπήκε ο Κομμουνιστής δήμαρχος της Πάτρας Κ. Πελετίδης. Διάφορα άθλια ψέματα κυκλοφορούν από τους νεογιδοκράτες που λύσσαξαν για την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου στα παιδιά. 

Όταν δεν έχουν επιχειρήματα καταφεύγουν σε ψέματα, ύβρεις και απειλές. Φανταστείτε Κομμουνιστή δήμαρχο στην Αθήνα. Πόσα λεφτά θα γλυτώναμε από τις γαλάζιες κάμπιες.

Το μόνο που έχουμε να πούμε για τη ΝΔ είναι πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger