Home » , » Η σημερινή απεικόνιση του ονείρου και της πραγματικότητάς μας.

Η σημερινή απεικόνιση του ονείρου και της πραγματικότητάς μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 | 6:10 μ.μ.


"Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη... αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων".

Οι παραπάνω θαυμάσιοι στίχοι του Σαίξπηρ από τον Ερρίκο Δ', συμπληρωμένοι με το τετράστιχο του δικού μας κομμουνιστή μπάρμπα-Κώστα "Και συ, τσούλα των δήμιων, Επιστήμη, /της Αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα, /και συ, πρόστυχη Πένα και ψοφίμι, / του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα!", είναι η σημερινή απεικόνιση του ονείρου και της πραγματικότητάς μας.

Χτες παρουσιάστηκε κάποια "διαπρεπείς επιστήμονας" -απ' αυτούς/ες που ισχυρίζονται όταν αν γλύψεις κι εσύ μετά από δεκάδες άτομα το κουταλάκι με την "θεία ευχαριστία", δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις από τον κορονοϊό- για να μας πει ότι πρώτα πρέπει να εμβολιαστούν για να "σωθούν οι βασιλιάδες" στον "πόλεμο που έχουμε" με την πανδημία. 

Σήμερα το πολιτικό σύστημα υλοποίησε την παρότρυνση της "επιστήμονος" Αθηνάς Λινού και όπως μας ενημερώνει με ανάρτησή του στο facebook και ο γιατρός Νευροχειρουργός Παναγιώτης Παπανικολάου, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά, και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ. "ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι".

Δεν ξέρουμε αν η λέξη "ΝΤΡΟΠΗ" που απευθύνει ο αγωνιστής γιατρός σε όσους πήραν αυτή την απόφαση, είναι ικανή για να αποδώσει το μέγεθος της αηδίας για τους εξουσιαστές που πήραν αυτή την απόφαση. Γνωρίζουμε όμως ότι τέτοιες προκλήσεις μεγεθύνουν το ταξικό μας μίσος και την απόφασή μας να παλέψουμε ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε "να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων" που έγραφε ο Σαίξπηρ. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Δεκεμβρίου 2020 στις 9:34 π.μ.

Εδω πρεπει να καταλογιστει ευθυνη και του νοσηλευτικου προσωπικου και ισως
και καποιων αλλων οι οποιοι δεχτηκαν να παραβιαστει η σειρα πρωτεραιο
τητας Στο χερι τους ηταν να μην δεχτουν αυτη την παραβιαση αλλα φαινεται οτι
και καποιοι αλλοι παραγοντες μεσολαβησαν γι αυτη την παραβιαση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger