Home » , » Δημιουργική αντιπολίτευση ή τους χαφιέδες όπως τους φαντάζεται στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Δημιουργική αντιπολίτευση ή τους χαφιέδες όπως τους φαντάζεται στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 | 7:27 μ.μ.

Ο πρώην υφυπουργός σε κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και τώρα απόβλητος από την κεντρική πολιτική σκηνή, Δημήτρης Μάρδας, δεν είναι παρά ένα άθλιο εξουσιαστικό θρασίμι που προκαλεί, έγραφε σύντροφος σε περασμένη ανάρτησή μας. 
Σήμερα μπορεί να στερήθηκε την συμμετοχή του και κυβερνητικό θίασο, αλλά δεν παραλείπει να κάνει την δημόσια εμφάνισή του και να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, σαν συνδρομή στην βελτίωση της διακυβέρνησης των "αρίστων".  

Και επειδή δεν πρέπει να αφήσουμε ανημέρωτους τους αναγνώστες/ιες μας για την "αριστερή" πρόταση αστυνόμευσης των Πανεπιστημιακών χώρων, παραθέτουμε την "εμπνευσμένη" πρόταση που έκανε ο κ. Μάρδας στην κυβέρνηση: 
«Σε κάθε πανεπιστήμιο παραβρίσκεται ένας αριθμός αστυνομικών εν ενεργεία, που ως φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα με σκοπό την απόκτηση ενός δεύτερου πτυχίου ή μεταπτυχιακού διπλώματος. Κυκλοφορούν λοιπόν στους χώρους του για κάτι χρόνια σε ώρες εκτός της υπηρεσίας τους. Είναι εξοικειωμένοι με το πανεπιστημιακό περιβάλλον και ουδείς γνωρίζει ποιοι είναι».

Και για εμπέδωση: Αυτή η πρόταση δεν γίνεται από τον Τζήμερο, αλλά από ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο μας "διδάσκει" πώς πρέπει να είναι ασκείται η "δημιουργική" αντιπολίτευση στην εποχή της "κανονικότητας". Τόμπολα.

Υ.Γ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να πάρει θέσει γι' αυτόν τον δόλιο που παριστάνει τον Πανεπιστημιακό δάσκαλο και με άνεση μας σερβίρει  όποια αρλούμπα σοφίζεται η κούτρα του;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Ιανουαρίου 2021 στις 8:20 π.μ.

Τετοιους πολιτικους σκελετους ο Συριζα εχει πολλους
και μαλιστα τους εχει σκορπιους στα οστεοφυλακια της
πολιτικης ολης της επικρατειας αλλα τους κανει ανασυρση
κατα καιρους προκοκειμενου να τους ``φρεσκαρει``και να
κανουν αυτες τις`` περισπουδαστες`` δηλωσεις σαν αυτη του
Μαρδα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger