Home » , » Στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λαμίας ο Δ. Κουφοντίνας. - Αραγε αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τι θα επακολουθήσει αν αποκτήσει η χώρα μας τον πρώτο νεκρό από απεργία πείνας;

Στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λαμίας ο Δ. Κουφοντίνας. - Αραγε αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τι θα επακολουθήσει αν αποκτήσει η χώρα μας τον πρώτο νεκρό από απεργία πείνας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 | 1:42 μ.μ.

Στην 18η μέρα απεργίας πείνας σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας και η χθεσινή ιατρική γνωμάτευση που ανέφερε ότι "ο κρατούμενος εισέρχεται στο στάδιο που κινδυνεύει με μη αναστρέψιμες βλάβες του οργανισμού του και με επικίνδυνες ηλεκτρολυτικές διαταραχές", άφησε αδιάφορη την κυβέρνηση. 

Απ' ότι λοιπόν αναφέρει σήμερα ιστοσελίδα της Λαμίας παρουσιάστηκαν "νέες επιπλοκές στην υγεία του" με αποτέλεσμα να στηθεί "ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση" ώστε από τις φυλακές Δομοκού να μεταφερθεί  στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. 

Είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό μέσα σε 10 μέρες και δείχνει πόσο έχει καταβάλλει τον οργανισμό του Δημήτρη η σκληρή απεργία πείνας. Ο Δ.Κ πίνει μόνο καθαρό νερό χωρίς την προσθήκη σάκχαρου ή άλατος. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο απεργός πείνας ο οποίος έχει ξεκινήσει τον αγώνα του απ' τις 8 Γενάρη και μέχρι σήμερα δεν δέχεται την παραμικρή ιατρική βοήθεια, θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να χάσει την ζωή του η να δικαιωθεί το δίκαιο αίτημά του για μεταγωγή στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Αραγε αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τι θα επακολουθήσει αν αποκτήσει η χώρα μας τον πρώτο νεκρό από απεργία πείνας;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger