Home » , » Απ' τα "αίσχη των ερυθρών φοιτητών στην "επίθεση με απειλητικά τρικάκια"

Απ' τα "αίσχη των ερυθρών φοιτητών στην "επίθεση με απειλητικά τρικάκια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 | 2:05 π.μ.


Εντεκα μόλις μέρες πριν το πραξικόπημα των συνταγματαρχών το 1967 ο ακροδεξιός τύπος ανακάλυπτε "αίσχη ερυθρών φοιτητών εις το Πανεπιστήμιον".
Στην σύγχρονη εκδοχή της ακροδεξιάς προπαγάνδας εντοπίζονται "τραμπούκοι" -σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπος Χρ. Ταραντίλη που πραγματοποιούν "επίθεση με απειλητικά τρίκακια", όπως μας ενημερώνει "έγκριτη" ιστοσελίδα. του Ράπτη. 

Δεν θα κάνουμε αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γιατί ο διευθυντής του σάιτ δεν είναι λάιτ να προσφεύγει στα δικαστήρια σαν τον Μπογδάνο για να λύσει τις διαφορές του. Αυτός δέρνει. Οπότε τον φοβόμαστε

Αλλωστε σε ότι έχει να κάνει με τις σχεδιαζόμενες κυβερνητικές μεθοδεύσεις στην δημόσια Παιδεία, έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο εκπαιδευτικός Γιώργος. Καββαδίας, 

Λέτε να ,ην έχουν κάτι άλλο να κάνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι όπως και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα και οργανώνουν συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις;  Δηλαδή πρέπει να παρακολουθούν αδιάφοροι να τσεκουρώνεται ο  τακτικός προϋπολογισμό για την δημόσια εκπαίδευση την στιγμή που διαθέτουν πακτωλό εκατομμυρίων για την αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια.

Να επανέλθουμε όμως στο δημοσίευμα που υπάρχει στην iefimerida και το οποίο αποτέλεσε το έναυσμα γι' αυτή μας την ανάρτηση. 

Εμείς δεν διαθέτουμε και την δημοσιογραφική κατάρτιση των συντακτών του συγκεκριμένου ιστότοπου, καθώς δεν μπορεί να αντιληφθούμε πώς πραγματοποιείται "επίθεση με απειλητικά τρικάκια".
Αδυναμία μας. Το ομολογούμε. Αν όμως μας έδιναν και εμάς 376.530 ευρώ οι τράπεζες για να τις διαφημίσουμε, αν είχαμε τσεπώσει 452.124 ευρώ για να προσφέρουμε διαφημιστικές υπηρεσίες στο  ΚΕΕΛΠΝΟ  κι αν είμαστε απ' τους πιο ευνοημένους από την Πέτσινη λίστα, ιστότοπους έχοντας καβατζάρει 376.530 ευρώ., τότε ίσως θα είχαμε την δυνατότητα να πληρώσουμε και να παρακολουθήσουμε δημοσιογραφικά μαθήματα στην σχολή που διδάσκει ο "καταξιωμένος επαγγελματίας" κ. Νίκος Ευαγγελάτος. 

Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούμε να αμφιβάλουμε για την εγκυρότητα των γραφομένων του κ. Ράπτη και των υπόλοιπων συνεργατών της ιστοσελίδας του..

Υ.Γ: Τώρα είδαμε ότι σχεδόν όλα τα Πετσωμένα ΜΜΕ κυκλοφορούν με τον ίδιο τίτλο. Βαριούνται να αλλάξουν ακόμα και την επικεφαλίδα της είδησης που τους στέλνει το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger