Home » , » Ωρέ, τι νούμερα είναι αυτά που ανέλαβαν αυτόκλητα τον ρόλο του κυβερνητικού φερέφωνου;

Ωρέ, τι νούμερα είναι αυτά που ανέλαβαν αυτόκλητα τον ρόλο του κυβερνητικού φερέφωνου;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 | 5:55 μ.μ.

Δεν είναι αξιοσημείωτο που άτομα τα οποία κατά τεκμήριο έπρεπε να παρουσιάζονται με μια στοιχειώδη σοβαρότητα επιλέγουν να αυτογελοιοποιούνται μόνο και μόνο για τα δώσουν τα διαπιστευτήρια του στο Μέγαρο Μαξίμου για την κομματική τους προσήλωση; 

Το δημοσίευμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της "Εφημερίδας των Συντακτών" δεν επιδέχεται τον παραμικρό σχολιασμό. Το παραθέτουμε:

Μεγάλος ντόρος ξεσηκώθηκε για την βαρυσήμαντη δήλωση του αντιεισαγγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Ντογιάκου να παραιτηθεί από μέλος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων λόγω της ανακοίνωσης/έκκλησης για την ανάγκη υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ζωής ενός απεργού πείνας.

Μάλλον όμως αποδείχτηκε κενός περιεχομένου ο θόρυβος δεδομένου ότι φαίνεται να διέφυγε της προσοχής του κ. Ντογιάκου ότι φέρεται να μην διέθετε καν την ιδιότητα του μέλους της ΕνΔΕ ούτε και είχε εκπληρώσει τις τυπικές υποχρεώσεις του κάθε μέλους διασφαλίζοντας και τη δυνατότητα να ψηφίζει.

Παραμένει λοιπόν το ερώτημα από πού ακριβώς παραιτήθηκε και κυρίως γιατί δεν έσπευσε να βεβαιωθεί πρώτα ότι ήταν μέλος; Μήπως η ανάγκη για τη δημόσια έκφραση δυσφορίας ο αντιεισαγγελέας αγνόησε αυτό που πριν από κάθε τι άλλο γνωρίζουν οι δικαστικοί λειτουργοί δηλαδή «τα πραγματικά περιστατικά»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger