Home » , » Να κι άλλο σανό!

Να κι άλλο σανό!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Απριλίου 2021 | 2:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτό είναι ρεφορμιστικό, είναι «διαφορετικό». Γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο. Τα περιττώματα πχ είναι διαφορετικά. Αλλά όσο διαφορετικά και να είναι, βρωμάνε. Και το σπουδαιότερο; Δεν τα τρώμε!

Δημοσκόπηση από τα lidl έχει και η αντιπολίτευση. Που είναι κρυφή συμπολίτευση, όχι σαν τις ξεδιάντροπες τσόντες της Βουλής (ΚΙΝΑΛΗΤΕΣ, ΝΥΧΤΑ 25, Ψεκασμένοι πωλητές επιστολών Ιησού) που όλα φαίνονται και προσβάλουν τη δημόσια οδό, εκεί που κάνουν πιάτσα η Θέμιδα και η Δημοκρατία.

Ο Μητσοτάκης έχει βάλει σκοπό να κάνει τον Τσίπρα ξανά πρωθυπουργό. Αλλά ο Αλέξης δεν θέλει! Ούτε να ακούσει για κυβέρνηση. Ξέρεις τι είναι σε βρίζουν 10.000.000; Κάνει λοιπόν αβάντα στον Κούλη. Να συμπληρώσει την τετραετία, να φάει του σκασμού, να βγει μετά ο ΣΥΡΙΖΑ να πει παραλάβαμε όχι απλά χάος, την απόλυτη καταστροφή! Και θα έχει δίκιο. Οπότε ό,τι μαλακία και να κάνει, θα λένε «μπροστά στη χούντα του Κούλη, μια χαρά είναι»!

Όταν βγάζουν παραμύθι και λένε είναι σταθερή η διαφορά από το Φλεβάρη, εσύ τι καταλαβαίνεις, ψηφοφόρε του ΣΦΥΡΙΖΑ; Όταν μάλιστα οι άλλοι, οι γαλάζιοι παραμυθάδες δέχονται πως από το Φλεβάρη η ΝΔ χάνει τουλάχιστο 3 μονάδες; 3 λένε αυτοί που είναι πετσωμένοι, εγώ λέω 13 από τις εκλογές και λίγα λέω.

Γιατί το Μάρτη και τον Απρίλη είχαμε ένα σωρό σκάνδαλα. Αυτό με το Μένιο το τελευταίο. Είχαμε επίσης το 3 κύμα του ιού, όπου φάνηκε το έγκλημα της κυβέρνησης. Μετά το Λιγνάδη, η ΝΔ είναι πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ. Το είδαμε στις συγκεντρώσεις και τις διαμαρτυρίες. Το είδαμε στα σχόλια στο ιντερνέτ. Το κλίμα έχει αλλάξει εντελώς από πέρυσι.

Αλλά ούτε οι ίδιοι οι ρεφορμιστές το θέλουν αυτό! Βασικά δεν θέλουν να αρπάξουν την κουτάλα τώρα. Γιατί η ΝΔ πρόκειται να φέρει νέο Μνημόνιο και δεν θέλουν οι του ΣΥΡΙΖΑ να το φέρουν αυτοί! Θυμούνται τι έπαθε ο Παπανδρέου. -31% Γι αυτό κάνουν το κορόιδο! Βασικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν εμάς.

Και βέβαια δίνουν όλοι ένα μπόνους στους χειρότερους αλήτες, τους ΚΙΝΑΛΗΤΕΣ, καθώς είναι τσόντα παντός καιρού. Πάνε με όλους, αρκεί να έχουν κουτάλα. Το ΚΚΕ είναι 3ο κόμμα. Δυστυχώς δεν είναι πρώτο να κόψει μερικούς πισινούς. Αυτά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger