Το 15%.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Μαΐου 2021 | 11:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μετά το 20%, που πέθαιναν εκτός ΜΕΘ, και που είναι πολύ παραπάνω, μας είπαν από τη γαλάζια συμμορία πως το 85% που είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ δεν έχουν κάνει εμβόλιο, προσπαθώντας ύπουλα να ρίξουν τις εγκληματικές ευθύνες τους στους αρρώστους!

100-85=15%. Αυτοί που πραγματικά έχουν ανοσία είναι το 10%, αφού έχουν κάνει και τις 2 δόσεις. Από αυτούς κανονικά δεν πρέπει να αρρωστήσει κανένας, αφού ο σκοπός του εμβολίου είναι η ανοσία, επομένως, αν πάνε εντατική, σημαίνει πως το εμβόλιο απέτυχε τουλάχιστο σ’ αυτούς.

Ο Θ. Κατσανέβας εμβολίστηκε με μια δόση που δεν αρκούσε να προκαλέσει ανοσία. Γι αυτό και οι δυο δόσεις του εμβολίου. Εκείνο που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως, αν δεν έχουμε εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις είναι σαν να μην έχουμε εμβολιαστεί καθόλου, πράγμα που το αναφέραμε, όταν τα δεξιά ζωντόβολα ταύτιζαν εμβολιασμένους και δόσεις του εμβολίου. Το αν ένα εμβόλιο είναι ή όχι αποτελεσματικό, θα φανεί μετά τις δυο δόσεις. Κανονικά, όπως είπαμε, κανένας που έκανε τις δυο δόσεις δεν πρέπει να νοσήσει.

Αυτό φυσικά είναι μέρος της απάντησης και στον εγκληματία δικτάτορα Μητσοτάκη που πάνω από 4 μήνες δεν κατόρθωσε να πάρει η χώρα τα απαραίτητα εμβόλια. Επί Ανδρέα Παπανδρέου εμβολίστηκαν για τη φυματίωση σε μια βδομάδα, όσοι εμβολιάστηκαν αυτούς τους 4 μήνες που κυβερνά η χούντα της γαλάζιας συμμορίας. 16 φορές πιο αργοί από το τη δεκαετία του 1980! Γιατί λοιπόν πανηγυρίζουν; Για να κρύψουν τους θρήνους από τους νεκρούς που είναι θύματα της καταστροφικής τους πολιτικής.

Επειδή είμαστε «άψογοι και οργανωμένοι» άνθρωποι πεθαίνουν καθώς δεν μπορούν να βρουν ιατρό, όχι μόνο από κορονοϊό, κι από άλλες αρρώστιες. Έτσι έχουμε 1020 θανάτους από κορονοϊό ανά εκατομμύριο, σχεδόν δυόμισι φορές το μέσο όρο. Ξέρετε πόσο αντιστοιχούν στον πληθυσμό οι 2.721 νεκροί της Ινδίας; Σε 20 δικούς μας αφού η χώρα έχει 134 φορές τον πληθυσμό μας! Κι εμείς έχουμε 134 σε δυο μέρες! Θυμίζω πως στο Μάτι ήταν λιγότεροι. Αλλά τα ΜΜΕ εκεί δεν ήταν πετσωμένα, για να στηρίζουν κυβέρνηση.

Την πλέον απαράδεκτη δήλωση όμως εκτός από το Μητσοτάκη την ακούσαμε από την Πρόεδρο – γλάστρα. Ξέρετε, αυτή που έβγαζε τη μάσκα, φίλαγε την εικόνα και την έβαζε ξανά; «ξαναζούμε μικρές χαρές της καθημερινότητας, που τις θεωρούσαμε αυτονόητες μέχρι να μας τις στερήσει η πανδημία».

Δε μας τις στέρησε η πανδημία, αλλά η Νέα Δικτατορία. Μας φυλάκισε κι έκλεισε την εστίαση για 6 μήνες. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; 10.587 νεκροί! Κι ενώ έκλεισαν τα εστιατόρια για ένα εξάμηνο, χωρίς κανένα λόγο, όπως αποδείχθηκε, τώρα μας το παίζουν «σωτήρες» επειδή τα ανοίγουν για τους τουρίστες!

Στο μεταξύ 5-6 του μήνα ίσως αυξήσουν για δυο μέρες τα κρούσματα, γιατί θα γίνει η συγκέντρωση κατά της επαναφοράς της δουλείας! Να βρει τρόπο να την απαγορεύσει ο χουντοκούλης. Κι όταν αυξηθούν τα κρούσματα από τις Εκκλησίες στις όποιες οι πιστοί στριμώχθηκαν αρκετά, θα μας πουν πάλι για καμιά πλατεία ή πορεία! Βρε Ουστ!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger