Home » , » Αφεντικό βιαστής

Αφεντικό βιαστής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Μαΐου 2021 | 8:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ελληνικό σκουλήκι, βίασε μια κοπέλα 21 χρονών. Φυσικά η εθνικότητα δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως το παλιοτόμαρο το έκανε γιατί ήταν το αφεντικό της.

Με αυτό το ανατριχιαστικό έγκλημα δεν ασχολούνται και πολύ οι δήθεν νομοταγείς. Αυτοί που θέλουν τη θανατική ποινή, τα ισόβια και την οπλοφορία.

Για το βιασμό αυτό κάνουν γαργάρες. Το έγκλημα έγινε στη Θεσσαλονίκη, όχι πως ο τόπος έχει καμία σημασία. Όμως η αδιαφορία των νοικοκυραίων εξηγείται γιατί το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλλοδαπή!

Όποτε χαλάει η ναζιστική - ρατσιστική προπαγάνδα, αφού ο θύτης είναι Έλληνας και το θύμα ξένη. Τώρα περιμένουμε να βγουν οι φασίστες να αρχίσουν να ξεπλένουν το βιαστή.

Εμείς που είμαστε πραγματικά κατά των βιασμών ξέρουμε πως δεν έχει σημασία η εθνικότητα, η θρησκεία, η ηλικία κλπ. Μάλιστα οι περισσότεροι βιαστές δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί, «φίλοι» (τι τους θες τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους φίλους;), ακόμα και συγγενείς!

Αλλά κάποιοι βλαμμένοι κάνουν φασιστική προπαγάνδα και βέβαια δεν ενδιαφέρονται για τη ζοφερή πραγματικότητα.

Κι αν είναι άδικο να κατηγορήσω όλους τους Έλληνες (κι έμενα μαζί) και να μας βάλω στο ίδιο τσουβάλι, δεν είναι άδικο να κολλάμε ταμπέλες σε πολλούς αθώους για εγκλήματα που κάνουν λίγα καθίκια;

Ούτε όλα τα αφεντικά κάνουν τέτοια ατιμία, όμως αρκετοί εργοδότες έχουν παρενοχλήσει ακόμα και βιάσει εργαζόμενες.

Κάποια κτήνη, επειδή έχουν εξουσία, νομίζουν πως οι άλλοι είναι σκλάβοι τους. Το χειρότερο είναι πως η κατάσταση και η πολιτική που ακολουθείται, δίνουν αβάντα σε τέτοια τέρατα.

Μια εργαζόμενη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ιδιαίτερα όταν η ανεργία είναι τεράστια, όπως και η ανάγκη για χρήματα.

Και δεν είναι μόνο η σεξουαλική βία είναι η ψυχολογική, η σωματική, η βία σε όλες της τις μορφές. Από τα αφεντικά. Από κείνους που πιστεύουν πως έχουν το πάνω χέρι.

Εμείς είμαστε εναντίον οποιουδήποτε χρησιμοποιεί βία. Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει για τα ΜΜΕ και τις δεξιές συμμορίες. Που για το ίδιο ακριβώς έγκλημα ζητάνε θανατική ποινή όταν κατηγορούνται αλλοδαποί, ενώ όταν κατηγορούνται ντόπια κτήνη προσπαθούν να ξεπλύνουν με τη γλώσσα τους το αίμα και το σπέρμα.

Είμαστε με την εργαζόμενη, με τους αθώους, με κάθε θύμα σωβινισμού, ρατσισμού, εκμετάλλευσης. Λοιπόν τι ποινή αρμόζει στον βιαστή;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger