Home » , » Διαδηλώσεις ενάντια στο αντεργατικό νομοθετικό έκτρωμα της κυβέρνησης

Διαδηλώσεις ενάντια στο αντεργατικό νομοθετικό έκτρωμα της κυβέρνησης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Μαΐου 2021 | 9:43 μ.μ.


Εκατοντάδες ήταν οι διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κοινό κάλεσμα από σωματεία, εργατικές συσπειρώσεις-κινήσεις-παρεμβάσεις, συλλογικότητες και διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

"Είναι μονόδρομος ο αγωνιστικός συντονισμός για την κλιμάκωση του αγώνα με μαχητικές μορφές, νέες απεργίες, διαδηλώσεις, ώστε να μην έρθει στη Βουλή το έκτρωμα Χατζηδάκη. Σε συνέχεια των μαζικών απεργιακών κινητοποιήσεων της 6ης Μάη, που μετατράπηκε σε μέρα ταξικής διεκδίκησης και αγώνα ενάντια στους σχεδιασμούς κυβέρνησης-εργοδοσίας, κόντρα στην υποταγμένη ηγεσία της ΓΣΕΕ, πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός ενάντια στο νόμο-σφαγείο", υπογράμμιζε το σχετικό κάλεσμα.

«Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή», υπογραμμίζει το Πολιτικό Γραφείο της ΚΕ του ΚΚΕ, ανακοινώνοντας ότι θα γίνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις του Κόμματος σε όλη την Ελλάδα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μάη, στις 19.30, στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ αναλυτικό ρεπορτάζ για τις συγκεντρώσεις που προγραμματίζονται υπάρχει στην ιστοσελίδα 902

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger